Până la 1 an și 5 luni, Ivona a trăit mai mult prin spitale. A trecut prin numeroase investigații și tratamente complexe menite să o țină în viață. 25000 euro este suma care i-ar putea salva viața, bani necesari pentru cheltuielile adiționale transplantului hepatic.

Ivona este o minune de copil. A apărut în viața părinților ei, Adriana și Cezar, exact ca un miracol, când ei nici nu mai sperau. Au adus pe lume o fetiță frumoasă și plină de viață, după multe încercări.

La două luni de la naștere, bucuria le-a fost zdruncinată de un diagnostic cumplit din partea medicilor: atrezie de căi biliare. Tratamentele la care a fost supusă micuța nu au făcut altceva decât să o țină în viață. Acum, Ivona trebuie să ajungă de urgență în Italia pentru un transplant hepatic. O intervenție de 25.000 de euro îi va salva viața, iar pentru asta are nevoie de sprijinul nostru!

Dacă doriți să o ajutați pe Ivona, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu mențiunea numelui „Ivona Micheten”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil