La nici trei luni, o fetiță luptă să trăiască. Născută dupa o sarcină fără probleme, Eva-Maria a fost diagnosticată cu atrezie de căi biliare. Pentru stabilirea cu precizie a diagnosticului și pentru ce urmeaza după, părinții au dus-o pe Eva la Viena, mai ales că medicii români au recomandat negru pe alb operația Kasai , însă în România nu există medici cu experiență în astfel de cazuri. Este deja acolo de o săptămână, iar specialiștii austrieci îi fac analize și o pregatesc pentru operatie. Acum familia Evei are nevoie de ajutor pentru că doctorul fetiței a estimat costuri medicale de peste 37 de mii de euro.
Atrezia de cai biliare nu se vindecă simplu. Este nevoie de o operație care are cele mai mari șanse de reușită dacă e făcută până ce copilul împlineste 90 de zile. Iar Eva a fost diagnosticată la două luni. Această operație o va ajuta să supraviețuiască până la un anumit timp,  până va mai crește, iar medicii  îi vor putea face un transplant hepatic.
Eva-Maria a primit deja de la Fundația Mereu Aproape, în regim de urgență, un ajutor de zece mii de euro, dar fetița are nevoie în continuare de sprijin.
Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale Evei-Maria dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței Evei.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Eva Sfatcău”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU