București, 11 decembrie 2017Fundația Mereu Aproape a participat la IWA Charity Christmas Bazaar 2017 pentru a face fericiți, de sărbători, o parte dintre copiii pe care îi susține. Alături de mai mulți producători și designeri români, Fundația a oferit la standul său produse speciale foarte apreciate de vizitatoriii târgului. Din banii strânși, Fundația va sprijini de Crăciun familiile care se confruntă cu greutăți și nu le pot oferi copiilor lucrurile care le sunt necesare și care îi fac atât de fericiți.
 
Toate produsele pe care le avem sunt de la companii românești și de la toate numele mari din designul românesc și se vând în beneficiul copiilor de care avem grijă în campania „Schimbă o viață” a Fundației Mereu Aproape. Sunt copii care au nevoie și care trebuie să primească cadourile visate de sărbători – a spus Alessandra Stoicescu, Președintele Fundației Mereu Aproape.

Alessandra Stoicescu împreună cu Excelența Sa, Tamar Samash, ambasadorul Israelului la București, cu Gladys Abankwa Meyer-Klodt, soția ambasadorului Germaniei la București și cu organizatoarea IWA Christmas Bazaar, Marina Bundac.
Standul Fundației Mereu Aproape a fost un colț de poveste unde vizitatorii târgului au găsit o mare diversitate de produse: superbe aranjamente florale de Crăciun, bijuterii unice, piese vestimentare, accesorii și încălțăminte de colecție, cosmetice pentru îngrijirea feței și vouchere pentru servicii de înfrumusețare, cutii cadou cu produse tradiționale, cozonaci, nuga și turtă dulce, globurile de brad ale copilăriei și un brad de vis, felicitări originale.

Le mulțumim partenerilor și prietenilor noștri: Tria Alfa, Mineli, Ana Pan, Băiatul cu Flori,
Cris-Tim, Grace Couture, Farmec, Real Foods, Leroy Merlin, Argcoms, Atelierul de Slăbit, designerilor români Răzvan Ciobanu, Clara Rotescu, Stephan Pelger, Malvina Cservenschi, Laura Lazăr, Otilia Flonta, Cătălin Botezatu, ilustratoarei Gabi Toma.

 
IWA Charity Christmas Bazaar a avut loc pe 10 decembrie la Romexpo și a reunt 51 de țări participante, un număr record în palmaresul acestui eveniment filantropic organizat anual de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din România.