[mk_page_section bg_image=”https://fundatiamereuaproape.ro/wp-content/uploads/2017/01/header-simplu.jpg” bg_color=”#c9c9c9″ bg_position=”center center” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” video_opacity=”0.7″ min_height=”350″ js_vertical_centered=”true” skip_arrow=”true” sidebar=”sidebar-1″]

[/mk_page_section][mk_page_section padding_top=”60″ padding_bottom=”60″ sidebar=”sidebar-1″]

Bucurie la cutie

Campania Schimbă o viață ne-a adus în atenție povești impresionante ale copiilor care se străduiesc să ia note mari la școală, desi pleacă de acasă fără pachețel în ghiozdan. Noi știm că sunt mulți cei care au nevoie ca noi să fim OAMENI și de aceea am pornit proiectul Bucurie la cutie, cu care, din 2013, reușim să facem fericiți zeci de copii în apropierea zilelor de Crăciun și de Paște.

Ne-am dorit să le aducem copiilor zâmbete, dar și mai multă încredere în bunătatea oamenilor, care există și care le sar în ajutor atunci când au cea mai mare nevoie.

Bucurie la cutie le aduce copiilor lucruri de care au parte prea rar, sau niciodată, dar de care alți copii mai norocoși s-au plictisit deja. Ciocolata și jucăriile simple le aduc zâmbete care au un preț infinit mai mare decât conținutul cutiei. Și, în primul rând, le oferă sentimentul că există oameni care au grijă de ei.

Dacă vrei să ne fii alături și să dăruiești o bucurie unui copil fără posibilități, așteptăm mailul tău la andreea@fundatiamereuaproape.ro

De asemenea, poți susține proiectul printr-o donatie financiara prin depuneri în contul (hyperlink trimitere către partea de Ajuta!) campaniei sau prin intermediul platformei Euplatesc.ro (plata cu cardul)-hyperlink către pagina specifică.

Suntem aici să ajutăm. Te rugăm, ajută-ne să ajutăm!

[/mk_page_section]