Alexandra are 16 ani și suferă de scolioză toraco-lombară iar fiecare zi o duce și mai aproape de dureri crâncene și de riscul de a nu mai putea respira. Iar gândul acesta vine peste teama de a nu fi judecată de oameni că este bolnavă. Însă, Alexandra are o afecțiune care poate fi corectată și care nu o definește ca om. Ca să fie sănătoasă, copila are nevoie de noi toți. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Alexandra , dar și alți copii ori adolescenți.

Vreau să pot să merg din nou cu rolele și cu bicicleta așa cum făceam acum 4 ani. Vreau să mă operez cât mai repede ca să nu ajung să am probleme cu respirația sau să am dureri.

Acum cinci ani, Alexandra a aflat că spatele ei este suferind și că problema medicale de la coloană cere operație. Copila și mama au încercat varianta corsetului și a înotului, în speranța unor îmbunătățiri care să o țină pe Alexandra departe de bisturiu.

După cinci ani de terapii, Alexandra trebuie să ajungă în sala de operație. Și trebuie să ajungă urgent, înainte ca spatele să se deformeze dramatic și presiunea pe plămâni să devină insuportabilă.

Nu vreau să ajung să am dureri în timp pentru că am înțeles că sunt foarte groaznice.

Acum, Alexandra are recomandare medicală pentru operație în regim de urgență. Operația este decontată de stat dar dispozitivele care trebuie implantate la coloană trebuie plătite de familie.

Dacă doriți să o ajutați pe Alexandra, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil