Mario este un puști de 4 ani, iar dacă te uiți în ochii lui citești durere prin care te întreabă de ce nu poate  să se joace cu frații lui sau cu alți copii, de ce trebuie să depindă de cineva pentru orice lucru banal pe care vrea să îl facă. Speră ca într-o zi să poată fi un copil normal și să poată participa la toate activitățile la care copiii de vârsta lui le fac. Nașterea sa a fost una dificilă și a dus la probleme serioase de sănătate pentru copil. Membrele lui Mario nu erau în poziție normală.
La 3 zile de la nașterea lui Mario, părinții au plecat cu el la București, unde doctorii i-au spus că are piciorușele rupte de la șold și i-au fost ținute în ghips până la vârsta de 8 luni. A început astfel recuperarea, anii de recuperare continuă, însă traumele prin care a trecut Mario nu i-au dat  nici un pic de libertate de mișcare. Boala de care suferă se numește artrogripoză, boală care îi blochează articulațiile și nu îl lasă să își folosească mâinile sau picioarele. Singura garanție că Mario va putea merge, este acum operația. Șansele de reusită maximă vin de la o clinică din Turcia, unde este așteptat imediat ce părinții vor avea banii necesari plății operației. Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin aceasta donație, alimentati fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau sa ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale lui Mario dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței pentru Mario.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Mario Olteanu”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU