Un elev eminent are nevoie de noi toți. Îl cheamă Gheorghe și luptă cu cea mai nemiloasă boală, cancerul. Operat de urgență și rămas fără stomac, acest băiat face chimioterapie în Turcia. Pentru că tânărul chiar are șansă la viață, colegii lui de liceu s-au unit și au făcut tot ce le-a stat în putință să îl sprijine și financiar pe Gheorghe. Este acum rândul nostru să ne unim pentru ca băiatul deștept și frumos să își poată plăti toată însănătoșirea. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutat Gheorghe dar si alti copii.
Acest băiat pare detașat dar este un mare timid pus în încurcătură de boala care l-a lovit apărută parcă de nicăieri. Este Gheorghe, elev în clasa a unsprezecea la Liceul Jean Monnet. Originar din Republica Moldova, el a castigat o bursă de studii din partea statului român. Până aici, o frumoasă poveste de viață.
Cum medicii consultați la Chișinău și București au sfătuit familia să îl ducă pe Gheorghe la tratament în străinătate, părinții au căutat soluții. Austria era exorbitantă, Turcia le acceptă plata în tranșe. Suma, de peste o sută cinci mii de euro, a fost a doua lovitură primită de Gheorghe, de părinți și de colegii băiatului. Dar, așa loviți, s-au mobilizat.
 Ca să îl sprijine și ei pe Gheorghe, colegii au făcut mai multe acțiuni caritabile.  Prin efortul colegilor lui si prin generozitatea oamenilor care au aflat de drama lui Gheorghe, parintii au reușit sa plateasca aproape 41 de mii euro. Gherghe are cum nevoie de diferenta până la 105 mii de euro.
Dacă doriți să îl ajutați pe GHEORGHE, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „GHEORGHE COROI”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>