Cezar este un băiețel de cinci ani cu zâmbet molipsitor dar și cu o uriașă nevoie de a fi ajutat. Puștiul suferă de paralizie cerebrală dar visează să poată alerga și să se poată juca cu fratele mai mare. Copilul face recupearare de la vârsta de opt luni însă a ajuns în punctul în care terapiile nu mai sunt suficiente. Are nevoie de operații la picioare și la coloană, care i-ar elimina spasticitatea și l-ar lăsa să se joace. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinit Cezar, dar și alți copii ori adolescenți.

Cezar s-a născut la 30 de săptămâni, a fost o naștere prematură și la naștere a avut o hemoragie la cap din cauza căreia a rămas cu probleme.

Ana Maria era încă studentă la Iași, la Facultatea de Medicină Dentară, când a rămas însărcinată cu Cezar, al doilea ei băiețel. Tânără și plină de planuri, Ana a avut grijă de ea și de bebelușul care urma să se nască. Niciun control medical nu a indicat ce avea să vină.

La 2 ani am primit diagnosticul de paralizie cerebrală cu dipareză spastică.  A fost un moment foarte greu, a fost foarte șocant pentru mine.  O să împlinească 6 ani și el încă nu merge în picioare chiar dacă face recuperare, kinetoterapie de la 8 luni. 

În toți acești ani, Ana Maria a cerut părerea mai multor medici despre ce se se poate face mai mult și mai bine pentru sănătatea lui Cezar. Răspunsurile au fost mai mereu aceleași: recuperare. Acum doi ani, tînăra a văzut cazurile cu paralizie cerebrală ajutate financiar de Fundația Mereu Aproape pentru operațiile din Statele Unite și din clipa aceea a decis că fiul ei trebuie să ajungă și el acolo. Ana a trimis actele lui Cezar la Spitalul de Copii din Saint Louis și băiețeul a fost acceptat pentru ambele interventii chirurgicale, SDR (sedere) si PERCS (percs).

Costul operației lui Cezar este în jur de 60.000 de dolari, iar aceasta este programată pe data de 16 noiembrie.

Dacă doriți să îl ajutați pe Cezar, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu numele „Cezar Irimia”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil