Credem cu tărie că poveştile frumoase, chiar şi-n situaţiile grele şi aparent fără ieşire, pot continua. Fundaţia Mereu Aproape, eu şi colegii mei, vrem ca în continuare să sfidăm imposibilul şi să îi salvăm pe copiii pe care viaţa-i încearcă de la câţiva ani, pe semenii şi viitorul nostru. Iar acest lucru este posibil numai cu ajutorul tuturor celor care ne sunt alături, donatori și parteneri.

Alessandra Stoicescu, Președintele Fundației Mereu Aproape

2005, atunci am început.

De atunci, alături de partenerii noștri, am venit în ajutorul a milioane de români prin programe în domeniile sănătății, educației, culturii, social umanitare, dezastre şi advocacy. 

Împreună am contribuit la ajutorarea a peste 10.000 de sinistrați și, prin programele și campaniile noastre, am construit 82 de case. Și tot împreună am salvat viața a peste 2.000 de copii și adulți. Până în prezent, ajutorul financiar și material oferit de Fundația Mereu Aproape depășește 15,5 milioane de euro. Și continuăm.

Misiune, Viziune, Valori

Misiunea Fundaţiei MEREU APROAPE este de a sprijini, prin tot ceea ce face, copiii, tinerii, comunitățile din România și de a îmbunătăți viața oamenilor.

Viziunea Fundaţiei MEREU APROAPE este o societate românească în care sănătatea, educația, siguranța familială, responsabilitatea socială și individuală determină dezvoltarea indivizilor și a potențialului uman.

Valorile pe care Fundaţia MEREU APROAPE le promovează sunt responsabilitatea socială, respectul, empatia, altruismul, deschiderea, integritatea, acțiunea, perseverența și implicarea.

Dacă împărtășești viziunea noastră și rezonezi cu valorile Fundației MEREU APROAPE, ne poți fi alături contribuind la activitățile pe care le desfășurăm folosind conturile:

CIF: 18212553, data atribuirii CIF: 13 decembrie 2005

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: Cod SWIFT: BTRLRO22

Fundaţia MEREU APROAPE este o organizație non-guvernamentală, persoană juridică fără scop patrimonial, constituită în conformitate cu Ordonanţa Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii şi cu Decretul nr. 31/1954 cu privire la persoanele fizice şi persoanele juridice.

Fundaţia MEREU APROAPE este înregistrată la Ministerul Justiţiei în registrul asociaţiilor și fundaţiilor sub nr. 19/05.10.2005, cod de înregistrare fiscală 18212553.

Ajută-ne să ajutăm!