Când ești în clasa a opta, cea mai mare preocupare ar trebui să fie examenele naționale. Însă, pentru Clarisa, prioritar este să-și repare de urgență coloana vertebrală grav deformată. Spatele ei are o curbură cumulată de peste 105 grade, iar durerile prin care trece sunt insuportabile. Boala aceasta, cumulată cu astmul sever de care suferă de la vârsta de patru ani, îi pot lua Clarisei viața în orice clipă. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Clarisa, dar și alți copii ori adolescenți.

Strâmbarea spatelui Clarisei, în formă acelerată, a venit peste grava formă de astm pentru care fata face tratament de la patru ani. Problemele respiratorii care au dus-o în pragul morții de două ori sunt acum agravate de presiunea pe care coloana deformată o pune pe plămânii adolescentei.

La recomandarea unei cunoștințe, Gina a ajuns cu Clarisa la doctorul Alexandru Thiery. La recomandarea unei cunoștințe, Gina a ajuns cu Clarisa la doctorul Alexandru Thiery.

Puternică, amițioasă și cu zâmbetul pe buze, Clarisa face tot posibil să-și găsească activități care să o distragă de la durerile prin care trece zilnic. De mica a fost un copil cu rezultate deosebite, învață bine, cântă la vioară, iar pasiunea pe care și-a dezvoltat-o pentru pictură o ține acum ocupată.

larisa este ambițioasă, inteligentă și foarte talentată, dar scolioza severă de care suferă îi îngreunează evoluția artistică. Știe că numai operația o poate salva și toate gândurile ei și ale părinților stau acum la soluția salvatoare.

Dacă doriți să o ajutați pe Clarisa, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu mențiunea numelui „ClarisaToma”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil