Bucuria a ajuns la destinație. Bucuria la cutie.
Acum se întorc gândurile bune ale copiilor care au descoperit hainele, dulciurile, rechizitele și alimentele dăruite de Paște cu sprijinul firmei SIKA România.
“Mulțumim frumos pentru daruri! Îmbrăcămintea este foarte făină iar adidașii sunt foarte buni, chiar aveam nevoie de acest ajutor din partea dumneavoastră.” – Mihai, 12 ani, Jud. Brașov
Vă mulțumim pentru cadoul trimis! Dulciurile, încălțămintea și îmbrăcămintea au fost binevenite. Încălțămintea și îmbrăcămintea ne sunt de mare folos. Roxana, 14 ani, Jud. Brașov  
 
 
Sunt doar două mesaje din multele primite de la copiii bucurați de iepurașul trimis de SIKA România prin fundația noastră. Darurile au ajuns la copii premianți, dar cu venituri modeste, din județele Brașov și Argeș. Mesajele lor vorbesc despre bucurie și despre nevoile pe care le au acești copii frumoși, buni și cu drag de carte.
 
 

 
Hainele îmi vin perfect, la fel și încălțările. Vă mulțumim din suflet! Mulțumim Mereu Aproape și SIKA România pentru surpriza frumoasă de Paști!” – Andrei, 13 ani , Jud. Brașov
 Programul “Bucurie la cutie”, desfășurat în cadrul campaniei “Schimbă o viață” a Fundației Mereu Aproape, a început acum cinci ani. Anul acesta, de Paște, 195 de copii au primit alimente, rechizite, jucării, haine și încălțăminte. Unii dintre acești copii au fost “adoptați” de partenerul nostru SIKA România.
 
 
 
“O bucurie, oricât de mică, e binevenită oricând. Dar parcă niciodată nu e bucuria mai bucurie ca în zilele de sărbătoare. SIKA România și-a dorit mult să ofere de Paște surprize unor copii excepționali din mediul rural, pentru care mersul la școală este o pasiune, în ciuda grijilor și a lipsurilor materiale. Anul acesta, SIKA România a trimis daruri în județele Brașov și Argeș, la Hârseni și Vlădești. Am pus în cutii încălțăminte sport, treninguri, rucsacuri cu rechizite, alimente, dulciuri și dragostea noastră pentru copii buni și iubitori de carte.
Așa cum oferim soluții chimice pentru proiecte durabile, la fel ne străduim să sprijim copiii care vor să învețe  pentru ca  aceștia să își creeze bazele pentru  un  viitor sănătos.  Acest  demers  nu este doar  proiect de responsabilitate socială, este și o misiune de suflet pentru că educația lor este cea mai trainică și emoționantă „investiție”  în lumea de mâine.  De aceea putem spune: Construiește cu Sika proiecte durabile!”,  Ioana Lorenc, Marketing Manager al Sika Romania.

 
 
Copiii premianți care au primit darurile de la SIKA România sunt din familii modeste, crescuți doar de bunici sau de un singur părinte. Au frați grav bolnavi, doar un singur rând de haine bune de ieșit în lume și la școală ori sunt ei înșiși întreținătorii familiei care trăiește din alocația școlarului.
„Toate cadourile pe care le-am pregătit la această ediție a programului au ajuns la copiii care iubesc școala, deși nu de puține ori neajunsurile i-ar fi îndemnat să o abandoneze. Suntem mândri că rucsacurile pline cu rechizite, ghete sport, trening și dulciuri multe, multe și bune au ajuns la premianți din Brașov și Argeș datorită partenerilor noștri de la SIKA România. Le mulțumim pentru încredere, susținere și bucurie!” – Alessandra Stoicescu, Președintele Fundației Mereu Aproape.
Bucuria pe care le-a făcut-o SIKA România copiilor a venit pe neașteptate. E darul pe care partenerul nostru îl are, să bucure copii care nici nu visează să iasă din satul lor, să vadă capitala României, marea ori muntele.
Dacă vreți să aflați mai mult despre partenerul nostru, găsiți noutăți pe paginile https://www.facebook.com/sika.romania/ sau https://rou.sika.com/. Noi vă povestim despre lucrurile minunate pe care le facem împreună cu SIKA România și în perioada următoare căci pregătim “Tabăra Copilăriei”.