Sute de copii din România au nevoie anual de sprijin pentru a se însănătoși. Cu afecțiuni dintre cele mai diverse și foarte grave, acești copii pot fi salvați în spitale de stat sau private. Dar, însănătoșirea celor care au șansă doar în privat depinde de priceperea doctorilor dar și de bani. Iar acolo unde părinții nu răzbesc, pun umărul români generoși care contribuie la fondul de solidaritate al campaniei Vreau să ajut. Cristina este un copil astfel ajutat. Fetița de 12 ani a fost operată pe cord într-o clinică privată și astăzi, când vă spunem toate acestea, Cristina se bucură de copilărie. Prin urmare, nu uitați că printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care sunt ajutați copii cu boli grave și nevoi medicale urgente. 
Bucuria Cristinei vine după ani de suferințe știute și după vestea care a șocat-o. Știa că sănătatea ei e șubredă. S-a născut prematur și a luat la naștere nota doi pentru că nu a plans și pentru că a făcut o convulsie. La cinci ani a leșinat și episodul epileptic a supus-o unui tratament pe care l-a făcut patru ani și jumătat. În acest timp, picioarele au început să i se deformeze și au apărut oboseala și greutata în respirație
Defectul septal interatrial este o maladie congenitală destul de frecventă și poate fi depistat doar dacă un doctor, pediatru ori cardiolog pediatru, este mai atent cu inima copilului.
Defectul congenital nu are tratament medicamentos, singura soluție este operația. Cristina a fost pusă pe listă de așteptare dar pentru că deja se învinețea în jurul ochilor, la sfatul medicului, părinții au căutat o soluție repede salvatoare.
Cristina a fost operată minim invaziv, prin vena femurală. Procedura i-a permis să se refacă repede, fără dureri și să se poată bucura de copilărie.
Dacă doriți să o ajutați pe Cristina, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Cristina Strutu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>