Iselyn este o fetiță normală, asta spune toată lumea care o vede pe stradă. În fapt, copila cu mersul pe vârfuri suferă de paralizie cerebrală iar boala poate avea leac numai dacă Iselyn va face două operații costisitoare. Ar trebui să le facă în Statele Unite, acolo unde și fratele ei geamăn a fost operat acum un an din cauza aceluiași diagnostic. Andrei face progrese fantastice și asta este un semn că și sora lui are șanse la o viață normală. Pentru că împreună l-am ajutat pe Andrei, vă îndemnăm ca tot împeună să o ajutăm și pe Iselyn. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită această fetiță dar și alți copii.
În vară se fac cinci ani de când Georgiana și Alexandru Săvulescu erau în culmea fericirii. Urmau să devină părinți de tripleți. Georgiana a născut prematur două fetițe și un băiat. Una dintre bebelușe a murit, iar Iselyn și Andrei au rămas cu grave probleme de sănătate. Chiar dacă privind-i, mai ales pe cea mică, nu ai zice.
Recuperarea pe care cei doi copii o fac din primul an de viață le-a permis să nu ajungă imobilizați la pat. Dar, oricât de multă terapie ar fi făcut sau ar face, nu este suficient. Îmbunătățirea vieții lor înseamnă operație la coloana vertebrală și, în cazul lui Iselyn, și una ortopedică, PERCS
„Anul trecut, el a avut o parte de operație în America, o operație care îi e necesară și lui Iselyn acum, iar el și-a revenit într-o proporție foarte mare.”, a spus tatăl lui Iselyn. 
Din păcate, de anul trecut, mersul fetiței devine tot mai greu și se împiedică din ce în ce mai des. Și pe măsură ce crește, crește și rigiditatea musculară care aduce cu ea dureri cumplite.
  Pentru Iselyn, ca pentru zeci de copii români diagnosticați cu paralizie cerebrală, soluția este chirurgicală. Acesta este verdictul specialiștilor americani.
Dacă doriți să o ajutați pe Iselyn, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Iselyn Savulescu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>