Darius este insulino-dependent de la un an si opt luni, când starile de agitație și sete continuă l-au trimis la medic. Când a ajuns la doctor, glicemia lui era atât de mare încât se apropia de coma diabetica. Acum, la șase ani, Darius este unul din cei trei mii de copii din România care se luptă cu diabetul. Regimul alimentar strict și greu de îndurat pentru un copil, injecțiile zilnice cu insulină și consumabilele medicale necesare  pentru a ține boala sub control sunt foarte costisitoare.
,, Niciodată nu a ripostat când i s-a pus farfuria de mâncare în față, niciodată nu a spus: vreau să mănânc altceva. Ieri când a venit de la școală si deschizand pachețelul l-am întrebat de ce nu a mâncat banana: mi-a zis mami, la prima pauză am avut glicemia mare, mi-a fost foame, am mancat doar sandwichul. Este un copil care la 6 ani are mintea foarte matură, știe singur să țină regim.” spune mama sa.
Fundația Mereu Aproape a decis ca donatiile strânse în urmatoarele două săptămâni în fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau sa ajut” să fie folosite pentru copii cu diabet.
Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale lui Darius dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

 
CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței lui Darius.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Darius Birsoianu”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU