Darius s-a născut cu o malformație cardiacă. Are nevoie de tratament în Italia

Când îl privești prima dată pe Darius, când vezi câtă energie are și cum se bucură de tot ce este în jurul lui, nu ți-ai putea închipui că s-a născut cu o malformație cardiacă extrem de gravă și că imediat după naștere a fost operat și că este un copil care numai la trei ani lupta cu destinul.

Mama lui Darius a aflat ca va naște un copil cu o malformație gravă la inimă cand era însarcinată în șapte luni. Din acel moment au început și căutările pentru soluțiile care urmau să îi salveze copilul. Mutarea la Târgu Mureș a fost prima decizie care le-a ținut băiețelul în viață. Imediat dupa naștere, Darius a fost operat la Institutul Inimii și astfel viața i-a fost salvată. Însă doar pentru moment.

Au trecut trei ani de atunci si Darius are acum nevoie de o nouă intervenție chirurgicală pe care, de data asta, trebuie să o facă în Italia. Iar pentru asta are nevoie de sprijinul nostru.

Poți dona doi euro pentru Darius la 8848 sau poți face o donație în conturile noastre, cu mențiunea „Darius Ohrenciuc”.

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>