David are patru ani și prima dată ne-a cerut ajutorul în 2014, când medicii l-au diagnosticat cu neurofibromatoză.
Suferința lui David este copileșitoare. Nu avea nici un an când a fost diagnosticat cu această boală. Boala de care suferă este o tulburare genetică ce perturbă creșterea celulelor sistemului nervos și duce la formarea de tumori. Atunci, David a avut nevoie urgentă de operație. Împreună cu dumneavoastră și cu Fundația Mereu Aproape, l-am ajutat. Din nefericire, tumorile din orbita ochiului drept și din frunte au recidivat iar David trebuie să facă alte operații.

Această boală se manifestă prin formarea unor tumori numite neurofibroame care se pot localiza în orice parte a corpului. În cazul nostru s-au localizat în orbita lângă nervul optic, în frunte și sub pleoapa ochiului drept. Până în prezent, David a avut de suportat 5 intervenții. Aceste intervenții au fost facute în Turcia și au fost posibile datorită vouă, celor care au donat doi euro la 8848.

David a trecut prin momente dificile dar s-a refacut bine după fiecare operație. Din păcate, puștiul mai are de luptat cu boala. Tumorile au reapărut și el riscă să își piardă definitiv vederea la ochiul drept.
Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut” din care vom acoperi nevoile medicale ale lui David dar și ale altor copii.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

 
CUM POŢI AJUTA
Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței lui David
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea ,,David Martac”.
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU