O căzătură într-un genunchi a reușit să prăbușească o viață. Andrea este o adolescentă de 17 ani care abia aștepta majoratul ca să muncească și să-și ajute mama.  Era la practică în ziua în care a căzut pe scară și s-a lovit la piciorul stâng. Durerea tratată superficial de medici, fără o radiografie înainte, s-a transformat în cancer osos cu extindere la plămâni. Drama Andreei a început toamna trecută. Chmioterapia dă rezultate dar copila are nevoie urgentă de o proteză pentru piciorul bolnav. Iar proteza costă foarte mult. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi sprijinită Andrea dar și alți copii.
Andrea vrea să meargă iar, să fie o adolescentă normală, să poată munci și să-și poată ajuta mama ale cărei lacrimi nu se mai usucă de mai bine de jumătate de an. Andrea este elevă la Liceul Tehnologic Dumbrăvioara, Mureș, la profilul alimentație publică. Anul trecut, într-una din zilele de practică, o secundă i-a năruit toate planurile de viitor.
La Urgență la Târgu Mureș, medicii i-au prescris unguent și analgezice. Andrea a urmat tratamentul o lună, numai că durerea a devenit și mai puternică. O radiografie și apoi biopsia au lămurit, tragic, lucrurile. Andrea a fost trimisă la Cluj, la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță”, unde a  început lupta cu cancerul. Prima cură de chimioterapie a făcut-o în decembrie iar pe cea de-a opta a terminat-o recent, de Florii. Durerile, reacțiile adverse și lipsa banilor le fac cu greu pe Andrea și pe mama ei să spere la bine.  După chimioterapie starea Andreei este stabilă. Urgența acum este protezarea piciorului stâng, afectat de căzătură.
Dacă doriți să o ajutați pe Andrea, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Andrea Molnar”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>