Minunile chiar există iar Denis este dovada vie. Puștiul a luptat pentru viața lui încă de la naștere, chiar dacă medicii i-au dat unu la sută șanse de supraviețuire. S-a născut cu hidrocefalie și spina bifida, o malformație gravă a coloanei. Nimeni nu credea să meargă vreodată însă, după trei operații grele, Denis a contrazis orice pesimism. Acum, băiatul ajuns în al unsprezecelean an de viață, are nevoie de implantarea unei baterii neurostimulatorie pentru nervul sacral. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei “Vreau să Ajut” din care va fi sprijinit Denis, dar și alți copii ori adolescenți.

”Prima operație a fost la 36 de ore de la nașter, i s-a pus un șunt de drenaj pentru hidrocefalie, după care la un an și trei luni a fost schimbat șuntul. De la cinci luni încontinuu terapie, kinetoterapie, masaj și ce ne-au prescris medicii.  A avut o intervenție acum doi ani la Istanbul pe coloană. Din păcate are nervii rușinoși foarte afectați.”

Denis a fost la un pas să i se verse urina în sânge. Sondatul este vital pentru el și este singura modalitate de a evita riscul permanent să facă o infecție urinară, vreo afecțiune a rinichiului sau a vezicii urinare. Denis are mare nevoie să ajungă la operația din Turcia care îl poate scăpa de sonde și de pampers și care îl poate ajuta să continue recuperările salvatoare.

Denis este minunea familie, motivul rugăciunilor și mulțumirii părinților. A supraviețuit când nimeni nu îi oferea vreo șansă și a reușit să meargă când așteptările erau să nu simtă nimic de la brâu în jos. Implantarea unui stimulator pentru nervul sacral ar putea să îi dirijeze cursul vieții spre normalitate.

Ca să poate să simtă, să se poată duce la baie, are nevoie de acest implant cu cip care costă foarte scump, mai are nevoie de 16.000 de euro.

Dacă doriți să îl ajutați pe Denis, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu numele „Denis Stancu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil