La nici jumătate de an de viață, o fetiță luptă cu moartea. O cheamă Diana Antonia și a trecut deja printr-o operație complicată. Din păcate, boala ei, atrezie de căi biliare, nu a fost rezolvată chirurgical și acum are nevoie de transplant de ficat. Diana trebuie să plece val-vârtej în Italia. Ministerul sănătății îi plătește transplantul dar copila are nevoie de sprijin pentru transport aerian și ambulanță, pentru alte investigații medicale si alimentatia specifică bolii. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutată Diana dar si alti copii.


Această fetiţă de aproape şase luni a fost aşteptată cu nerabdare de părinţii ei Carmen şi Florin. Naşterea Dianei a luminat viaţa familiei dar a şi răsturnat-o. La un control medical de rutină, doctorul nu și-a ascuns îngrijorarea legată de icterul persistent şi de faptul că Diana nu a luat în greutate. Au urmat analizele.  Așa au descoperit că fata lor are un diagnostic crunt, și anume atrezie de căi biliare.
Diana a fost acceptată pentru testele de compatibilitate şi pentru transplant în Italia.  Transplantul de ficat al Dianei costă 115 mii de euro.
Dincolo de asta, Diana are nevoie şi de sprijinul nostru. Familia trebuie să acopere financiar drumul, ambulanţa de la aeroport la spital, analizele necuprinse de finanţarea deja acordata de Ministerul Sanatatii, alimentaţia specifică bolii şi şederea pre si post transplant în apropierea spitalului.
Dacă doriți să O ajutaţi pe DIANA, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „DIANA ANTONIA”.

  • Românii din străinătate pot contribui la salvarea  Dianeij8 online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>