Diana este o fetiță de aproape zece ani care de o viață stă în scaun cu rotile. Boala de la naștere nu o lasă să meargă. În timp, coloana copilei s-a deformat iar astăzi, durerile și respirația dificilă o fac pe Diana să ne ceară ajutorul. Are nevoie de bani pentru operația de îndreptare a spatelui. O putem ajuta repede donând doi euro prin SMS la numărul 8848.

Doar voința îi dă Dianei forță să își miște scaunul în care stă ghemuită. S-a născut cu o malformație care i-a lăsat neacoperită o bucățică din măduva coloanei. Medicul care a urmărit sarcina mamei nu a văzut grava afecțiune.

Venită pe lume în miez de noapte, cu ajutorul unei asistente, într-un spital de provincie, Diana a fost ținută departe de mama ei șapte ore.

„Nu am ținut-o în brașe, au băgat-o in incubator și nu mi-au dat voie să o alăptez sau să o iau în brațe.”

Abia a doua zi au aflat Adina și Cornel că bebelușul lor este bolnav.

Medicii au învelit copila într-o păturică, i-au pus-o mamei în brațe și le-a trimis la mai bine, la Spitalul din Alexandria. Aici s-au dumirit părinții că Diana este extrem de bolnavă, că doar la București poate fi ajutată dar că speranțele sunt limitate.

„Medicul care a operat-o ne-a spus după operație că nu va putea merge niciodată.”

Diana traversează de aproape zece ani o viață cu lumini și umbre. Obligată de boală să stea ghemuită într-un scaun cu roți, fetița a dobândit o scolioză care a avansat alarmant. Îi apasă plămânii și îi taie respirația.

Operația pentru scolioză i-ar da Dianei voie să respire normal și să învețe la școală, nu acasă ca acum. Dar banii pentru operație mai aduc și ei o umbră în familia copilei.

Suma acestei operații este undeva în jur de 22 de mii de euro. Zâmbetul Dianei, respirația, durerea, tot ce înseamnă Diana depinde de o sumă de bani.

Dacă doriți să o ajutați pe Diana puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu mențiunea numelui „Diana Gornic”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil