Împreună facem bine. Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Ne poți ajuta să ajutăm!

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături.

Procedura de redirecționare este simplă:

Pentru anul 2023:

#DESCĂRCAȚI și #COMPLETAȚI acest  CONTRACT DE SPONSORIZARE  și virați suma dorită în contul Fundației Mereu Aproape, până pe 31 decembrie 2023.

Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT.

#TRIMITEȚI la sediul nostru contractul completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Nu uitați să completați și să depuneți la ANAF DECLARAȚIA 107!

!!! ȘI după 31 decembrie 2022 ne puteți susține proiectele. În termen de cel mult 6 (șase) luni de la depunerea declarației anuale de impozit pe profit, ne puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit, prin CONTRACT DE SPONSORIZARE  și prin depunerea la ANAF a DECLARAȚIEI 177

IMPORTANT!

Conform Ordinului 1679/2022, sponsorizările deductibile din impozitul pe profit pot fi făcute chiar și după depunerea bilanțului, într-un interval maximum de 6 (șase) luni de la termenul legal de depunere a declaraţiei anuale de impozit pe profit, respectiv de venit, după caz.

Dacă ați făcut sponsorizări deductibile în anul 2021, dar nu ați atins plafonul maxim stabilit de lege (maximum 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,75‰ din cifra de afaceri), aveți posibilitatea de a depune, până la 25 decembrie 2022, la ANAF declarația 177, prin care solicitați ca diferența de sponsorizare până la plafonul maxim, rămasă nealocată, să fie redirecționată către proiectele noastre.

Aceeași declarație poate fi depusă și de companiile care nu au făcut deloc sponsorizări deductibile din impozitul (pe venit sau profit) aferent anului 2021.

Descarcă documentele de mai jos: