Ne poți ajuta. Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Nu ai profit? Tot ne poți ajuta.

Ne poți ajuta să ajutăm! Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături.

Procedura de redirecționare este simplă:

#ALEGEȚI Fundația Mereu Aproape sau una dintre cauzele de care ne ocupăm.

#DESCARCĂRCAȚI și #COMPLETAȚI acest CONTRACT DE SPONSORIZARE. Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT.

#TRIMITEȚI la sediul nostru contractul completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Nu ai profit? Tot ne poți ajuta.

Chiar dacă firma nu are profit în prezent, aceasta are posibilitatea să facă sponsorizări. Pe măsură ce situația financiară a firmei se îmbunătățeste, aceasta își poate deduce sponsorizările făcute din impozitul pe profit viitor.

Tu alegi varianta prin care dorești să ne ajuți.

Descarcă documentele de mai jos: