Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit și ne vei ajuta să ajutăm!

#DESCARCĂ, #PRINTEAZĂ, #COMPLETEAZĂ și #SEMNEAZĂ *Formularul 230*, iar până pe 25 mai 2021 #DEPUNE documentul în formă finală la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, prin depunere directă sau prin poștă cu scrisoare recomandată! Datele FUNDAȚIEI MEREU APROAPE sunt deja completate.

Urmând acești pași simpli, persoanele fizice pot sponsoriza entitățile nonprofit care funcționează conform OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

Toate persoanele fizice care au realizat în anul 2020 venituri din salarii și care solicită virarea unei sume de până la 3,5% din impozitul pe venitul anual datorat Statului către Fundația Mereu Aproape vor sprijini direct activitatea și proiectele desfăsurate. Dacă întâmpini dificultăți în completarea formularului, în secțiunea *DESCARCĂ*, pe lângă #Formularul230, este atașat documentul cu toate instrucțiunile necesare.

Dacă vrei să ne ajuți mai mult, îți poți convinge apropiații, prietenii și colegii să ți se alăture. Fiecare ajutor contează! Rămâi #MereuAproape și ajută-ne să ajutăm!

DESCARCĂ:

Formularul 230

Instrucțiuni de completare

FUNDATIA MEREU APROAPE

Sediul social: Strada Alecu Russo nr. 13-19, etaj 6
Telefon: 021.527.1993, 021.527.1994 Fax: 021.527.1996
Email: office@fundatiamereuaproape.ro
Certificat de Inscriere a Persoanei Juridice fara Scop Patrimonial nr.19/05.10.2005
CIF: 18212553, data atribuirii CIF: 13 decembrie 2005
Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON
Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR
Cod SWIFT: BTRLRO22