Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit și ne vei ajuta să ajutăm!

DESCARCĂ Formularul 230 (1) dacă în 2019 ai avut venituri din salarii sau din pensii în perioada 1 ianuarie – 31 martie sau formularul 230 (2) dacă în 2019 ai avut venituri din salarii sau din pensii în perioada 1 aprilie – 31 decembrie, iar dacă ai realizat venituri și/sau din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii), poți redirecționa completând datele fundației noastre privind destinația sumei de până la 3,5% din impozitul anual în secțiunea 6 din Declarația unică. Persoanele care au înregistrat venituri pe toată perioada anului 2019 și care doresc să redirecționeze impozitul pe venit datorat pentru toate cele douăsprezece luni, trebuie să completeze și să depună la administrațiile financiare de care aprțin AMBELE FORMULARE 230.

COMPLETEAZĂ formularele urmărind instrucțiunile de la finalul fiecărui document descărcat (datele FUNDAȚIEI MEREU APROAPE sunt deja completate).

TRIMITE formularul/ formularele la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții până la 25 mai 2020, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată.

Dacă vrei să ne ajuți mai mult, îți poți convinge apropiații, prietenii si colegii să ți se alăture. Fiecare ajutor contează! Ajută-ne să ajutăm!

Descarcă formularele de mai jos:

Formularul 230 (1) – Pentru persoane fizice cu venituri salariale plătitoare de impozit pe venit realizat în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2019;

Formularul 230 (2) – Pentru persoane fizice cu venituri salariale plătitoare de impozit pe venit realizat în perioada 1 aprilie – 31 decembrie 2019.

FUNDATIA MEREU APROAPE

Sediul social: Strada Alecu Russo nr. 13-19, etaj 6
Telefon: 021.527.1993, 021.527.1994 Fax: 021.527.1996
Email: office@fundatiamereuaproape.ro