Un SMS care poate face diferența între viață și moarte: 8848

Sănătatea este un dar pe care ni-l dorim pentru fiecare copil.  Atunci când nu îl are, luptăm să îl primească. Compasiunea și generozitatea voastră sunt fundamentale în această mobilizare permanentă împotriva bolilor care nu îi lasă pe copii să se bucure de joc și de magia copilăriei.

Prin Campania Vreau să ajutle întindem o mână de ajutor copiilor când au nevoie de consultații, investigații medicale, operații, transplant, recuperare contra cost în clinici din țară și din străinătate.

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania, Orange și Digi Mobil.

Ajută-ne să ajutăm!

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. În retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. În rețeaua DigiMobil, numărul 8848 este disponibil doar pentru abonați și nu se percepe TVA pentru donații.

Numărul de sms 8848 NU este alocat unui caz nominal și NU este număr cu recurență!