Cum să vindeci bolnavii și cum să ții o țară sănătoasă dacă medicii și asistenții sunt ei primii în pericol?

Nu sunt teste, mănuși chirurgicale, măști, botoși de unică folosință, ochelari de protecție, halate impermeabile, combinezoane, dezinfectanți. Nu sunt suficiente paturi de Terapie Intensiva, nu exista ventilatoare, monitoare, perfuzomate, injectomate, laringoscoape, videolaringoscoape. Exista doar lipsuri multe si asteptari mari.

Duminicã, de la ora 13:00, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3 vor transmite în premierã în România, pe cinci canale tv simultan, un teledon complet tehnologizat.

Români Împreuna îşi propune sã strângã fonduri pentru dotarea secţiilor de Terapie Intensivă din Spitale de Boli Infecțioase, Spitale Județene și Spitale Municipale cu echipamente si aparaturã medicalã.

Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar şi Mihai Gâdea vor fi gazdele acestui proiect unic şi vor lansa împreunã mesajul “Acum e rândul tãu sã fii erou! Fii erou de acasa!”.

Limitarea datã de starea de urgenţã din aceste momente impune o reorganizare a tot ceea ce înseamnã filmare si transmisie TV. Din acest motiv în platou vor fi doar gazdele teledonului, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar si Mihai Gâdea, care vor comunica, prin ecrane gigantice 360, cu zeci de vedete care vor prelua apeluri şi vor strânge fonduri chiar de la ele de acasã.

Români din ţarã şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! duminica aceasta, începând cu ora 13:00, la Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3. În cadrul teledonului Români Împreunã Alessandra Stoicescu va gestiona donaţiile din zona de business, Mihai Gâdea va fi legãtura cu “eroii în alb”, medicii care zi de zi luptã cu virusul care a dat întreaga omenire peste cap, Mihai Morar va aduce în faţa telespectatorilor poveştile emoţionante ale românilor de pretutindeni care s-au luptat cu Covid-19, iar Dan Negru va fi în legãturã permanent cu vedetele care vor prelua apeluri în cadrul teledonului.

Medicii și asistentele ar trebui să aibă doar grija salvării bolnavilor nu și grija procurării echipamentelor. Romania este inca la inceput de pandemie si cifrele nu vestesc nimic bun.

Avem nevoie de mobilizare si de solidaritate. De empatie si generozitate. Împreună putem ajuta medicii si asistentii oferindu-le aparatura de care este si va fi si mai mult nevoie în zilele și săptămânile care vin. Suntem împreună ca să le putem da cadrelor medicale din Spitalele de Boli Infectioase, din Spitalele Judetene si din spitalele uitate de toți aparatura care să vindece pacienții infectati cu coronavirus.

                Când România are nevoie de ajutor, suntem aici să sprijinim.

#Donează!Salvează!