Ajut eu, Aşa se numeşte campania noastră, care a fost lansastă chiar pe 29 noiembrie, la ceas aniversar. Un proiect, marca Antena 1, Observator şi Fundaţia Mereu Aproape, care îşi propune să îndeplinească dorinţele celor greu încercaţi de soartă.
Să primeşti şi să dăruieşti – sunt cele două gesturi care schimbă vieţi şi unesc oameni. Sunt darurile pe care Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape le pregătesc împreună cu voi. De ziua noastră, dăm startul unei campanii unde visurile prind viaţă. Platforma AJUTEU.RO este locul în care vă puteţi împlini o dorinţă sau puteţi dărui bucurie celor din jur.
Imagineza-ţi cum ar arata lumea daca toti am spune ajut eu. Câţi copii ar incepe o noua zi cu un zambet, cate familii ar incepe o noua viata, cate visuri mari s ar implini din gesturile noastre mici, puse unul langa altul.
Este mai mult decât o aniversare, este concretizarea promisiunii “Mereu cu tine”. Este şansa de a fi mai buni, împreunã. Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios ajut eu îşi propune sã conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

Mecanismul este foarte simplu. Platforma AJUTEU.RO este locul unde visurile se împlinesc. Aici, oricine poate să-şi pună o dorinţă sau să ajute la împlinirea alteia. Pentru că să primeşti şi să dăruieşti sunt bucuriile care leagă oameni
Pe 29 noiembrie, Sandra Stoicescu a găzduit prima gală a campaniei. Oricine vrea să ajute se poate implica. Mecanismul este simplu. Intraţi pe AJUTEU.RO si alegeţi o dorinţă de îndeplinit. Campania va ține 26 de zile, pentru că Antena 1 împlinește 26 de ani.