La zece ani, un puști din Ilfov are o singură și mare dorință: să meargă singur. Dorința lui este pe jumătate realizată. Născut cu tetrapareză spastică, copilul care era condamnat să ajungă în scaun cu rotile merge astăzi în cârje pentru că a fost ajutat de români generoși să facă o operație pe coloană. Oamenii au donat în Campania Vreau să ajut și Dragos a trecut cu bine peste rizotomia dorsală selectivă. Acum, copilul revine cu rugămintea de a-l sprijini să facă și operațiile ortopedice necesare. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei “Vreau să Ajut” din care va fi sprijinit Dragoș dar și alți copii.
De multe ori trebuie să așteptăm prea mult pentru a începe viața. Aceasta este și situația lui Dragoș, care și-ar dori să se poată bucura deplin de copilărie, clipă de clipă. Dragoș a muncit mult ca să fie astăzi așa cum îl vedem și continuă să muncească.
Kinetoterapia l-a ajutat mult pe Dragoș să nu ajungă țintuit în scaunul cu rotile. La fel și operația la coloană pe care a făcut-o acum trei ani în Statele Unite. Dragoș a fost primul copil sprijinit de donatorii din Campania Vreau să ajut să facă rizotomie dorsală selectivă. Acest puști a deschis drumul spre viață mai bună și altor copii sprijiniți de Fundația Mereu Aproape.
Dragoș își dorește acest lucru de când a început să înțeleagă că este un copil cu o mare luptă de dus. S-a născut prematur și primele cinci săptămâni le-a trăit în incubator. La două luni de viață, copilul a fost suspect de tetrapareză spastică. După alte două luni, diagnosticul se confirma. Micuțul așteaptă cu nerăbdare să facă și operațiile ortopedice. În sufletul lui știe că după aceea, cu kinetoterapie, va merge mult mai bine și va obosi tot mai puțin.  
În timp ce muncește pentru mobilitate și întărirea musculaturii, Dragoș stă cu gândul la operațiile ortopedice PERCS pe care trebuie să le facă în această primăvară și își face planuri, convins că îi vor și ieși.
Dacă doriți să îl ajutați pe Dragoș, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Dragos Constantin”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>