Violeta este fetița pe care o stiți din Campania „Vreau să ajut” și pe care, împreună, am ajutat-o. Are șase ani și a venit pe lume împreună cu sora ei geamănă, Camelia. La nici un an, Violeta a dat primele semne că sănătatea i se deteriorează. Neurologic, nu se dezvolta bine și recuperarea nu dădea rezultate.

În primăvară, părinții Violetei au apelat la ajutorul nostru și al vostru, prieteni și donatori ai fundației. Împreună, am reușit să strângem bani pentru ca Violeta să ajungă în Statele Unite, la Children’s Hospital St Louis. Acolo, Violeta a suferit două operații si acum este foarte bine. Tocmai a ajuns acasa, în România, si deja face recuperare.

Imaginile pe care le vedeti ne-au fost trimise în urmă cu o zi de tatăl Violetei. În stânga ecranului este Violeta înainte de operațiile din Statele Unite, în dreapta este dupa operații. Semnele ca ajutorul nostru a dat roade sunt vizibile și abia așteptăm să o vedem pe Violeta peste câteva săptămâni și să ne bucurăm împreună de încă o reușită.

*** Orice donatie pe care o faceti prin SMS la numarul 8848 contribuie la fondul de solidaritate. Din acest fond ajutam copii pe care ii vedeti, sau nu, la televizor. 

Cand stiti ca un copil are nevoie de ajutor, este bolnav si nu are bani de tratament,  indrumati-i parintii catre Fundatia Mere Aproape sau spuneti-ne direct.

Mulțumim că ne-ați ajutat să o ajutăm pe Violeta!