Ajutați astăzi!

Eroii salvatori

În cei 14 ani de existență, Fundația Mereu Aproape și partenerii săi au venit în ajutorul a peste un milion de oameni prin programe în domeniile sănătății, educației, culturii, social umanitare, dezastre şi advocacy.

Președinte sau Ambasador
Alessandra Stoicescu

Sandra este Președintele Fundației Mereu Aproape, cea care a adus echipa împreună, care ne reprezintă și ne motivează să credem că putem fi mereu aproape. Mulți dintre voi o cunosc de la TV, însă pe lângă jobul de prezentator TV este implicată în multe alte proiecte. Îi plac la nebunie copiii și crede cu tărie că putem schimba viața a mii de copii din România printr-o nouă șansă la educație.

Director General
Adriana Pava

De meserie, Adriana e jurnalist. A lucrat 14 ani la Stiri Antena 1 si Antena 3, timp în care a fost, pe rând, redactor, sef corespondenți, Editorul General al Observatorului de la ora 19.00, șeful Desk-ului, redactor-șef adjunct și redactor-șef. În 2012, li s-a alăturat Sandrei si echipei fundației, iar anii petrecuți aici i-au demonstrat că oamenii au întotdeauna nevoie de o mână întinsă și de sinceritate.

Director Operațiuni
Sergiu Constantinescu

Sergiu s-a alăturat echipei Mereu Aproape în urmă cu patru ani. Director Operații și Tranzacții, el este omul care coordonează toate operațiunile financiare ale echipei noastre. Atent la cifre și riguros, Sergiu ne lasă libertatea să ne dezvoltăm creativitatea.

Communication Manager
Oana Dumitru

Comunicarea și evenimentele sunt pasiunile Oanei încă din 2005, când a început să lucreze în PR. De când s-a alăturat Fundației Mereu Aproape, cea mai mare bucurie vine din a face cunoscute toate proiectele care au schimbat viețile oamenilor, le-au redeschis inima către viitor, iar pe copii i-au învățat că fericirea există.

Fundraiser
Alice Dumitrache

După o carieră de 17 ani în presă, într-o perioadă de căutări și schimbări, Alice s-a alăturat echipei Fundației Mereu Aproape din dorința de a nu mai face doar voluntariat ocazional. Alice face tot posibilul să existe susținerea financiară pentru toate faptele bune pe care le face echipa fundației.

Madalina Minu

Experiența coordonării cu succes a numeroase proiecte și campanii în mediul ONG din România a determinat-o pe Mădălina să spună “Da” unei noi provocari. S-a alăturat echipei noastre în 2017 și tot atunci campaniei medicale “Vreau să ajut”, campanie al carei coordonator este și astăzi.

Octavian Dincă

Octavian face parte din echipa Fundației Mereu Aproape din 2015 și se implică în fiecare proiect cu dedicare și cu dorința de a ajuta. Crede în oamenii destoinici care, chiar dacă au ajuns într-un moment de cumpănă a vieții lor, încearcă din toate puterile să îl depășească. Este coordonatorul campaniei Schimbă o viață și ascultă cu răbdare poveștile de viață, pentru a le da oamenilor mâna de ajutor de care au nevoie.

Anca Cora

După o lungă carieră într-un domeniu diferit de cel umanitar, Anca s-a alăturat echipei noastre cu hotărârea de a face bine și de a schimba viața copiilor români prin educație. Anca este o persoană determinată și motivată să rezolve tot ce-și propune. Coordonează campania ”Lăsați-mă să învăț” și are grijă să transmită în tot ceea ce face câte puțin din experiențele sale de părinte și este promotor al conceptului ”learning by doing”.

Project Manager, Proiecte Speciale
Alexandra Toader Balan

Alexandra se ocupă de evenimente și proiecte speciale de peste 10 ani. “Be the change you want to see in the world” este motto-ul ei și acesta este și motivul pentru care s-a alăturat Fundației Mereu Aproape. Aici, alături de colegii ei, face tot ce poate pentru a schimba în bine viața celor care au nevoie de o mână de ajutor în domeniile educație și sănătate.

Lacramioara Tomescu

Lăcrămioara este omul spre care ne îndreptăm când avem de prelucrat materiale video pentru online, când avem de postat pe Facebook sau când avem de prelucrat filmari pentru stiri legate de activitatea noastră. Absolventă a Intact Media Academy, Lăcrămioara a venit în echipa noastră ca să ajute cum poate ea mai bine dar și ca să învețe de la noi. Dansul, scrisul și muzica rock sunt pasiunile Lăcrămioarei.

Contabil
Elisabeta Grigore

Pentru Elisabeta sau Lizi, așa cum e cunoscută în echipă, contabilitatea nu mai are necunoscute, fiind domeniul în care lucrează de peste 20 de ani. A devenit colega noastră în 2015 și  mai mult decât cifrele îi plac copiii și nu ar spune niciodată „nu” atunci când e invitată la un eveniment caritabil.

Asistent Manager
Andreea Barbu

Andreea este mezina echipei și este vocea de la capătul firului atunci când sunați la noi. Vă va asculta întotdeauna cu răbdare și va căuta cele mai bune răspunsuri la întrebările și nevoile voastre. Mereu cu zâmbetul pe buze, optimistă și creativă, Andreea este pasionată de pictură și adoră să descopere cât mai multe țări. Cum prinde un moment bun, cum se urcă în avion și vizitează noi meleaguri.

Implementator de Proiect
Daniel Breahnea

Daniel se ocupă de implementarea ,,pe teren’’ a campaniilor noastre, se asigură că toate coletele trimise de noi ajung unde trebuie și coordonează lucrările de construcție ale caselor pentru familiile cărora ne dorim să le schimbăm viețile. Este căsătorit, are o fată și pasiunea lui cea mai mare este pictura.