Echipa

• Alessandra Stoicescu
    Alessandra Stoicescu Președinte sau Ambasador

Sandra este Președintele Fundației Mereu Aproape, cea care a adus echipa împreună, care ne reprezintă și ne motivează să credem că putem fi mereu aproape. Mulți dintre voi o cunosc de la TV, însă pe lângă jobul de prezentator TV este implicată în multe alte proiecte. Îi plac la nebunie copiii și crede cu tărie că putem schimba viața a mii de copii din România printr-o nouă șansă la educație.

• Adriana Pava
    Adriana Pava Director General

De meserie, Adriana e jurnalist. A lucrat 14 ani la Stiri Antena 1 si Antena 3, timp în care a fost, pe rând, redactor, sef corespondenți, Editorul General al Observatorului de la ora 19.00, șeful Desk-ului, redactor-șef adjunct și redactor-șef. În 2012, li s-a alăturat Sandrei si echipei fundației, iar anii petrecuți aici i-au demonstrat că oamenii au întotdeauna nevoie de o mână întinsă și de sinceritate.

• Sergiu Constantinescu
    Sergiu Constantinescu Director Operațiuni

Sergiu s-a alăturat echipei Mereu Aproape în urmă cu patru ani. Director Operații și Tranzacții, el este omul care coordonează toate operațiunile financiare ale echipei noastre. Atent la cifre și riguros, Sergiu ne lasă libertatea să ne dezvoltăm creativitatea.

• Oana Dumitru
    Oana Dumitru Communication Manager

Oana lucrează în publicitate și PR de peste 10 ani, este căsătorită și are o fetiţă. S-a alăturat Fundației Mereu Aproape, în 2015, din dorința de a fi parte din campanii, evenimente sau proiecte care schimbă în bine viețile oamenilor și de a le face cunoscute.

• Elisabeta Grigore
    Elisabeta Grigore Contabil

Pentru Elisabeta sau Lizi, așa cum e cunoscută în echipă, contabilitatea nu mai are necunoscute, fiind domeniul în care lucrează de peste 20 de ani. A devenit colega noastră în 2015 și  mai mult decât cifrele îi plac copiii și nu ar spune niciodată „nu” atunci când e invitată la un eveniment caritabil.

• Maria Ioniță
    Maria Ioniță Assistant Manager

Maria este cea care poate spune oricând „Pe aici nu se trece!”, ea se ocupă de partea administrativă a fundației și este mâna dreaptă a tuturor celor din fundație. Răspunde la telefon, știe toate cazurile pe care le ajutăm și ține evidența documentelor fiecărui individ în parte.

• Octavian Dincă
    Octavian Dincă Assistant Manager

Dacă ne suni, Tavi este unul dintre cei pe care îi auzi prima dată la celălalt capăt al firului, care îți ascultă cu răbdare povestea și te îndrumă apoi către unul dintre colegii avizați să-ți dea un sfat. Se implică prompt și cu plăcere în evenimentele organizate de Fundație. Ar pleca oricând într-o călătorie.

• Daniel Breahnea
    Daniel Breahnea Implementator de Proiect

Daniel se ocupă de implementarea ,,pe teren’’ a campaniilor noastre, se asigură că toate coletele trimise de noi ajung unde trebuie și coordonează lucrările de construcție ale caselor pentru familiile cărora ne dorim să le schimbăm viețile. Este căsătorit, are o fată și pasiunea lui cea mai mare este pictura.

Start typing and press Enter to search