Echipa

 • Alessandra Stoicescu
  Alessandra Stoicescu Președinte sau Ambasador

  Sandra este Președintele Fundației Mereu Aproape, cea care a adus echipa împreună, care ne reprezintă și ne motivează să credem că putem fi mereu aproape. Mulți dintre voi o cunosc de la TV, însă pe lângă jobul de prezentator TV este implicată în multe alte proiecte. Îi plac la nebunie copiii și crede cu tărie că putem schimba viața a mii de copii din România printr-o nouă șansă la educație.

 • Adriana Pava
  Adriana Pava Director General

  De meserie, Adriana e jurnalist. A lucrat 14 ani la Stiri Antena 1 si Antena 3, timp în care a fost, pe rând, redactor, sef corespondenți, Editorul General al Observatorului de la ora 19.00, șeful Desk-ului, redactor-șef adjunct și redactor-șef. În 2012, li s-a alăturat Sandrei si echipei fundației, iar anii petrecuți aici i-au demonstrat că oamenii au întotdeauna nevoie de o mână întinsă și de sinceritate.

 • Sergiu Constantinescu
  Sergiu Constantinescu Director Operațiuni

  Sergiu s-a alăturat echipei Mereu Aproape în urmă cu patru ani. Director Operații și Tranzacții, el este omul care coordonează toate operațiunile financiare ale echipei noastre. Atent la cifre și riguros, Sergiu ne lasă libertatea să ne dezvoltăm creativitatea.

 • Gabriela Ștefan
  Gabriela Ștefan Director Adjunct

  Gabi a luat parte la primele zile de existență ale Fundației Mereu Aproape, iar acum este coordonatoarea campaniei „Ajută un Sat. Schimbă o țară”. Încearcă zilnic să dăruiescă copiilor „proviziile pentru bătrâneţe: educaţia” – cea care ne face ceea ce suntem și cea care contribuie la ceea ce vom fi. Și-a păstrat pasiunea pentru teatru, chiar dacă a renunțat la meseria de actriță.

 • Andreea Șurghie
  Andreea Șurghie Project Manager „Schimbă o viață“

  Andreea este coordonatoarea proiectului „Schimbă o viață”. Iubește copiii și o impresionează cei cu rezultate bune la învățătură, care provin din familii greu încercate, iar scopul ei este de a le aduce tuturor zâmbetul pe buze. În timpul ei liber, îi place să surprindă emoții prin obiectivul aparatului de fotografiat.

 • Cătălina Naftanailă
  Cătălina Naftanailă Project Manager „Vreau să ajut“

  Deși nu este medic, Cătălina are informații despre aproape orice afecțiune și clinică din țară sau străinătate. A preluat coordonarea campaniei medicale a Fundației Mereu Aproape acum cinci ani și când nu se străduiește să ajute cazurile din „Vreau să ajut”, e de găsit în săli de teatru sau de concerte.

 • Oana Dumitru
  Oana Dumitru Communication Manager

  Oana lucrează în publicitate și PR de peste 10 ani, este căsătorită și are o fetiţă. S-a alăturat Fundației Mereu Aproape, în 2015, din dorința de a fi parte din campanii, evenimente sau proiecte care schimbă în bine viețile oamenilor și de a le face cunoscute.

 • Alina Păduraru
  Alina Păduraru Online Specialist

  Alina este cea care își pune condeiul pe cuvintele publicate de Fundație în toate mediile online. S-a alăturat echipei în 2017, imediat după ce a absolvit Facultatea de Jurnalism, locul în care a descoperit că vrea să-și facă o carieră din a scrie sau a spune poveștile oamenilor. A lucrat și în radio, unde visează să se întoarca în viitor.

 • Elisabeta Grigore
  Elisabeta Grigore Contabil

  Pentru Elisabeta sau Lizi, așa cum e cunoscută în echipă, contabilitatea nu mai are necunoscute, fiind domeniul în care lucrează de peste 20 de ani. A devenit colega noastră în 2015 și  mai mult decât cifrele îi plac copiii și nu ar spune niciodată „nu” atunci când e invitată la un eveniment caritabil.

 • Maria Ioniță
  Maria Ioniță Assistant Manager

  Maria este cea care poate spune oricând „Pe aici nu se trece!”, ea se ocupă de partea administrativă a fundației și este mâna dreaptă a tuturor celor din fundație. Răspunde la telefon, știe toate cazurile pe care le ajutăm și ține evidența documentelor fiecărui individ în parte.

 • Octavian Dincă
  Octavian Dincă Assistant Manager

  Dacă ne suni, Tavi este unul dintre cei pe care îi auzi prima dată la celălalt capăt al firului, care îți ascultă cu răbdare povestea și te îndrumă apoi către unul dintre colegii avizați să-ți dea un sfat. Se implică prompt și cu plăcere în evenimentele organizate de Fundație. Ar pleca oricând într-o călătorie.

 • Daniel Breahnea
  Daniel Breahnea Implementator de Proiect

  Daniel se ocupă de implementarea ,,pe teren’’ a campaniilor noastre, se asigură că toate coletele trimise de noi ajung unde trebuie și coordonează lucrările de construcție ale caselor pentru familiile cărora ne dorim să le schimbăm viețile. Este căsătorit, are o fată și pasiunea lui cea mai mare este pictura.

Start typing and press Enter to search