Echipa noastră

Președinte și Ambasador
Alessandra Stoicescu

Sandra este Președintele Fundației Mereu Aproape, cea care a adus echipa împreună, care ne reprezintă și ne motivează să credem că putem fi mereu aproape. Mulți dintre voi o cunosc de la TV, însă pe lângă jobul de prezentator TV este implicată în multe alte proiecte. Îi plac la nebunie copiii și crede cu tărie că putem schimba viața a mii de copii din România printr-o nouă șansă la educație.

Director General
Adriana Pava

De meserie, Adriana e jurnalist. A lucrat 14 ani la Stiri Antena 1 si Antena 3, timp în care a fost, pe rând, redactor, sef corespondenți, Editorul General al Observatorului de la ora 19.00, șeful Desk-ului, redactor-șef adjunct și redactor-șef. În 2012, li s-a alăturat Sandrei si echipei fundației, iar anii petrecuți aici i-au demonstrat că oamenii au întotdeauna nevoie de o mână întinsă și de sinceritate.

Director Operațiuni
Sergiu Constantinescu

Director Operații și Tranzacții, Sergiu este omul care coordonează toate operațiunile financiare ale echipei noastre. Atent la cifre și riguros, el ne lasă libertatea să ne dezvoltăm creativitatea.

Manager de Proiect
Madalina Minu

Experiența coordonării cu succes a numeroase proiecte și campanii în mediul ONG din România a determinat-o pe Mădălina să spună “Da” unei noi provocari. S-a alăturat echipei noastre în 2017 și tot atunci campaniei medicale “Vreau să ajut”, campanie al carei coordonator este și astăzi.

Manager de Proiect
Anca Cora

După o lungă carieră într-un domeniu diferit de cel umanitar, Anca s-a alăturat echipei noastre cu hotărârea de a face bine și de a schimba viața copiilor români prin educație. Anca este o persoană determinată și motivată să rezolve tot ce-și propune. Coordonează campania ”Lăsați-mă să învăț” și are grijă să transmită în tot ceea ce face câte puțin din experiențele sale de părinte și este promotor al conceptului ”learning by doing”.

Manager Proiecte Speciale
Alexandra Toader Balan

Alexandra se ocupă de evenimente și proiecte speciale de peste 10 ani. “Be the change you want to see in the world” este motto-ul ei și acesta este și motivul pentru care s-a alăturat Fundației Mereu Aproape. Aici, alături de colegii ei, face tot ce poate pentru a schimba în bine viața celor care au nevoie de o mână de ajutor în domeniile educație și sănătate.

Financiar
Elisabeta Grigore

Pentru Elisabeta sau Lizi, așa cum e cunoscută în echipă, contabilitatea nu mai are necunoscute, fiind domeniul în care lucrează de peste 20 de ani. A devenit colega noastră în 2015 și  mai mult decât cifrele îi plac copiii și nu ar spune niciodată „nu” atunci când e invitată la un eveniment caritabil.