Satul speranţei este aproape gata. Casele modulare vor alcătui un cartier pentru refugiaţii din Ucraina la Rădăuţi. Oamenii au toate condiţiile astfel încât să poată trece mai uşor prin trauma trăită din cauza războiului. Satul Speranţei este un proiect Antena 3 și Fundația Mereu Aproape în parteneriat cu IGSU.

Continuă procedurile de transport ale caselor modulare care vor alcătui Satul Speranţei de la Rădăuţi.

Din Bucureşti şi Sibiu sunt programate noi convoaie cu casele care vor gazdui rafugiaţii din Ucraina. Mâine trei camioane vor transporta alte şase module către Rădăuţi.

Fiecare locuinţă este mobilată și utilată

Până acum au fost montate deja zeci de locuințe, grupuri sanitare cu dușuri și un centru educaţional pentru copii.

Tot azi ajung în tabăra de refugiați și 2.000 de pachete care includ pături și perne.

Satul Speranţei se află la doar câţiva kilometri de graniţa cu Ucraina, unde ajung, în fiecare zi, mii de femei şi de copii care au reuşit să fugă din ţara vecină, distrusă de atacurile Rusiei.

Acesta va fi adăpostul sigur pentru refugiaţi, pana când se vor putea întoarce acasă. Satul Speranţei este un proiect Antena 3 și Fundația Mereu Aproape în parteneriat cu IGSU.

Puteţi veni în continuare în ajutorul miilor de mame şi copii care au ajuns în ţara noastră.

Puteți dona în conturile Fundației Mereu Aproape, atât în lei cât și în euro, în următoarele conturi:

DONAŢII – CONT LEI | RO05BRDE450SV07295334500

DONAŢII – CONT EURO | RO31BRDE450SV23761534500

Cel mai simplu, însă, puteți dona câte 2 euro la numărul special 8831*, printr-un sms cu textul Satul Speranței.

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. În rețeaua DigiMobil, numărul 8831 este disponibil doar pentru abonați și nu se percepe TVA pentru donații.