Eric îşi doreşte să fie un copil normal, dar normalitatea aceasta are un preţ imposibil de plătit de familia băiatului. La doi ani, a fost diagnosticat cu o boala gravă și de atunci a început lupta pentru supraviețuire. Astăzi, băiatul ar trebui să fie şcoală, dar boala i-a orânduit altfel viața. Numai că părinţii lui Eric nu își pierd speranța și cer ajutor pentru ca puștiul să fie din ce în ce mai sănătos. Donand doi euro printr-un SMS trimis la numărul 8848, puteți fi sprijin pentru Eric.

La doar şase ani, Eric este un erou. Băieţelul luptă zi de zi cu un diagnostic crunt care îl ţine departe de o viaţă normală.

Un episod aparent banal de febră a schimbat destinul familiei Mitran. Vestea că fiul lor nu mai are șanse să supraviețuiască a venit ca un trăsnet pentru părinţi, iar lipsa unui diagnostic a fost o povara și mai grea.

Diagnosticul este greu de acceptat – encefalită autoimună, o afectiune inflamatorie a creierului. Cere investigații complexe, tratament de lungă durată, ajustarea lui și urmărire constantă a pacientului.

Eric ar fi trebuit să înceapă deja școala dar spitalul va înlocui sala de clasă, iar medical, învățătorul.

Suma care i-ar putea reda zâmbetul lui Eric este imposibil de plătit de familia Mitran. Oricât s-a străduit, tot le mai lipsesc 24 de mii de euro. Au de făcut mai multe investigaţii și tratamenentul potrivit pentru Eric.

Marinela Mitran, mama lui Eric: Pe aceasta cale rugam toti oamenii sa fie alaturi de noi sa ne ajute sa continuam tratamentul in Turcia pentru ca acest tratament este singura lui sansa sa poata deveni un copil normal ca toti copiii

Dacă doriți să îl ajutați pe Eric puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu mențiunea numelui „Eric Mitran”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848. Numărul 8848 NU are recurență.

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil