Îl cheamă Eric, are 5 ani şi grave probleme de sănătate. Atât de grave încât insuficienţa renală de care suferă nu are decât un singur leac: transplantul de rinichi. Mama puştiului i-ar putea fi donator. Numai că analizele lui Eric şi testele de compatibilitate a mamei costă mult prea mult familia. E luna cadourilor şi vă indemnăm să faceţi un dar, cel mai de preţ: VIAŢA!
Puteti dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin aceasta donatie, alimentati fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau sa ajut”, din care vor fi acoperite nevoile medicale ale lui Eric dar si ale altor copii.
 
 
 
Eric ar fi trebuit să fie acum la grădiniţă. Să înveţe poezii şi să se joace alături de copiii de vârsta lui. Și de fratele lui geamăn. Nu ştie de ce nu poate face asta. Dar bănuieşte el că ceva ar putea fi greşit în povestea vieţii. Ca şi în poezia cu pisica.  Eric s-a născut cu un rinichi nefuncţional. Când a împlinit cinci luni, boala s-a extins şi la rinichiul sănătos. Cu fiecare lună, cu fiecare an, situaţia s-a agravat.
Astăzi, doar un transplant îl mai poate salva pe Eric. Dar pentru asta trebuie să facă analize complexe iar părinții lui, potențiali donatori, au și ei nevoie de teste
 
de compatibilitate. Ar trebui să facă investigațiile cât mai urgent, ideal luna viitoare, în Italia. Că Eric a fost acceptat de italieni e vestea bună. Vestea proastă este că numai analizele şi testele de compatibilitate costă 20 de mii de euro. O sumă imposibilă pentru familia micuţului.
In urma testelor de compatibilitate, Veronica i-ar putea dona un rinichi fiului ei. Dându-i astfel, pentru a doua oară, viaţă. Putem să o ajutam să facă asta. 
Dacă doriți să îl ajutaţi pe Eric, puteti dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in oeuro, cu numele „ERIC TARSOAGA”.
Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Eric online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!
Când știi că un copil are nevoie de ajutor, este bolnav și nu are bani de tratament, îndrumă-i părinții către Fundația Mereu Aproape sau spune-ne direct.