Când eşti mamă şi un medic iţi spune că puiul tău de om nu mai are nicio şansă de salvare, se prabuşeşte o lume. Dar în acelaşi timp, toată forţa şi iubirea de care e capabilă o mamă pot face să se schimbe această lume. O astfel de mamă disperată vă va transmite imediat mesajul ei prin care vrea să işi salveze copilul de doi ani. Putem să ne mobilizăm să facem rost de banii care pentru ea şi Eric înseamnă acum viaţă.  Cu un SMS de 2 euro la numărul 8848 alimentaţi fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să Ajut” din care va fi ajutat Eric.

El este Eric. Are 2 ani şi 2 luni. Ar fi trebuit să fie la gradiniţă acum. Ar fi trebuit să fie la joaca, ori într-un parc de distracţii, ori pe o pârtie de săniuş. Dar el e de anul trecut tot prin spitale. De fapt, aşa e viata lui de 5 luni de zile, de când un episod aparent banal de febră a dat peste cap tot universul familiei Mitran.  Acum 2 ani şi un pic venea pe lume Eric – un copil cu ochi albaştri şi părul creţ, care a umplut de bucurie şi veselie casa unei familii de oameni simpli, muncitori, din Teleorman.  


 
De aproape jumatate de an, viaţa lui e un calvar continuu. Spre disperarea părinţilor care caută soluţii ca să işi recapete copilul jucauş şi plin de viaţă. Diagnosticul e unul rar şi grav – encefalită acută autoimună. Eric are nevoie de 13 mii de Euro ca să facă mai multe investigaţii într-o clinică din Turcia. Şi să găsească salvarea. În numele lui, părinţii ne cer ajutorul.

Au aparut deja multe leziuni pe creier. Astăzi, la 2 ani şi 2 luni, Eric nu vorbeşte, nu merge, nu mănâncă, nu bea. E hrănit printr-un furtun de mama lui. Tot pe acolo i se administrează şi tratamentul.

Eric e în mâinile noastre. O clinică din Turcia a acceptat să îi facă investigaţii, în căutarea unui tratament. Suma este însa mult prea mare pentru părinţii lui Eric – 13 mii de Euro.

 
Dacă doriți să îl ajutaţi pe ERIC, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „ERIC MITRAN”.
Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui ERIC online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!