Pe Eva Maria am salvat-o acum 4 ani cu ajutorul dumneavoastra. Atunci aţi donat, aţi salvat un copil, iar Eva a trecut cu brio de o operaţie grea, în Austria. A crescut frumos. E o fetiţă veselă şi foarte inteligentă, însă acum are nevoie din nou de ajutorul nostru. Boala i s-a agravat şi intervenția de transplant hepatic, despre care familia știa că va fi necesară în timp ce fetița crește, trebuie să aibă loc cât mai curând. Tatăl speră că va fi compatibil şi donatorul propiului său copil, iar noi toți putem face un lucru minunat, donând 2 euro la 8848.

Eva Maria are 5 ani şi se pregăteşte de a doua mare operaţie. Despre prima, părinţii au aflat când fetiţa avea doar două luni că e singura cale prin care-i pot salva viaţa. Știau că a doua intervenție va fi inevitabilă, dar nu se așteptau să fie atât de curând. Acum 3 luni însă, Eva a început să se simtă rău, iar medicii le-au transmis părinţilor o veste care i-au pus în genunchi: are nevoie urgent de un transplant de ficat.

Sâmbătă, Eva pleacă împreună cu părinţii la Palermo. Vor sta acolo cel puţin 6 luni, vor fi supuşi mai multor teste, iar la întoarcerea acasă, tatăl speră că în corpul salvat al micuţei va fi şi o parte din el. Le mai trebuie 25.000 de euro pentru acoperirea cheltuielilor adiționale intervenţiei şi pentru un nou început.

Dacă doriți să o ajutați pe Eva, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu mențiunea numelui „Eva Maria Sfatcău”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

*Numărul de SMS 8848 NU are recurență și este dat Campaniei Vreau  ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil.