Andreea are opt luni și s-a născut cu o extrem de gravă afecțiune a inimii. Din exterior nu pare, dar copila de opt luni are doar cinci kilograme, ia tratament zilnic și se luptă cu timpul. 

„Domnul doctor cardiolog care o are în grijă i-a dat maximum un an de zile”, spune Camelia Truță, mama Andreei

Dar Andreea a fost pusă de medicul ei cardiolog pe lista celor șapte copii care pot și trebuie sa fie operați săptămâna viitoare, la București. Pentru toți acești copii vine la noi în țară, din Marea Britanie și Irlanda de Nord, o echipă chirurgicală complexă, coordonată de medicul de origine română Șerban Stoica.

„Timpul nu decurge în favoarea noastră. Singura soluție este această operație pe care noi, sincer, nu ne-o permite. Ne este frică”, ne-a mărturisit Camelia Truţă, mama Andreei.

Echipa britanică va opera pro bono împreună cu echipa profesorului universitar doctor Victor Costache, la Spitalul Clinic Sanador. Spitalul pune gratuit la dispoziția medicilor și a celor șapte mici pacienți sălile de operație și aparatura perfoamantă. Dar, tratamentele și consumabilele din timpul operațiilor trebuie plătite. Cei șapte copii si familiile lor au nevoie urgentă de sprijinul românilor generoși.

Dacă îi lasă inima și dacă vor și pot să ne ajute, orice suma donată contează foarte mult pentru că pentru noi se scurge timpul”, ne-a mai spus mama Andreei..

Șansele Andreei și ale celorlalți șase copii acceptați la operații depind acum de generozitate. Îi puteti ajuta donând 2 EURO prin SMS la numarul 8848, prin plată cu cardul sau prin transfer bancar. Românii din străinătate pot sprijini și ei donând prin PayPal. Donațiile ajung în fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut destinat ȘI acestor copii aflați de acum în grija Fundației Mereu Aproape.

Mă rog în fiecare seară să aibă o șansă la viață. Să o ajute pe ea și să ajute toți copiii care trec prin ce trece Andreea sau poate mai rău de atât”, s-a confesat Camelia Truță. 

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848. Numărul 8848 NU are recurență.