O cascadă de vorbe, păr cîrlionțat și ochi mari, ireal de albaștri. Așa este Teodora, o fetiță de patru ani care, de când s-a născut, face drumuri spre o sală de operație din Statele Unite. Născută cu o boală rară, nevi congenitali gigant, copila merge periodic la chirurg, cel mai bun din lume. Doctorul luptă să o scape de petele negre de pe piele care, netratate, îi pot provoca de la convulsii la cancer. Pe Teodora am mai ajutat-o împreună. Acum, fetița cu ochi albaștri are iar nevoie de noi. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut”, din care va fi sprijinită Teodora dar si alti copii.
Boala Teodorei apare la un copil din cinci sute de mii și este foarte periculoasă. Nu există leac ci doar soluții chirurgicale care să prevină apariția cancerului de piele, fatal pentru cei mici. Pete negre pe corp, 44 numărate. Boală rară, cu evoluție imprevizibilă și șanse mici de rezolvare aici, în România.
Cînd Teodora a împlinut opt luni, doctorul Bauer i-a scos fetiței tumora și a acoperit zona cu pielea nou produsă. Tot atunci, i-a tăiat copilei lobul urechii drepte. La doi ani, Teo a mai făcut alte două intervenţii chirurgicale.  Acum este momentul să le întindem iar o mână de ajutor Teodorei și mamei ei.
Dacă doriți să o ajutați pe Teodora, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „TEODORA SERBANESCU”.

  • Românii din străinătate pot contribui la salvarea Teodorei online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>