Comunitatea Ajut eu crește de la an la an. Suntem la a doua ediție a campaniei și deja mii de dorințe s-au înscris și sute de oameni s-au bucurat de sprijin din partea celor care au spus „Ajut eu!”. Acestora din urmă le datorăm trăirea emoției binelui prin fiecare gest din inimă pe care îl fac și îndreptăm către ei mulțumirile noastre. Fie că au ajutat cu puțin din puținul lor, fie că au acoperit o nevoie sau o dorință punctuală, au pus umărul la rezolvarea unei probleme mari sau chiar au îndeplinit un vis sau un obiectiv măreț, toate aceste acțiuni au făcut fericiți copii și adulți deopotrivă, persoane, familii sau comunități întregi.

Miracolul pe care campania Ajut eu îl mijlocește este acela că toate aceste fapte bune se întâmplă oricând pe parcursul anului, nu doar în perioada sărbătorilor. Platforma www.ajuteu.ro este permanent deschisă oamenilor aflați în nevoie și inimoșilor mereu dornici să dăruiască și să clădească împliniri. Printre acești generoși sunt și partenerii Fundației care nu ezită să își canalizeze resursele pentru a oferi ceea ce lipsește. Multe dintre aceste companii sunt prietenii noștri la drum lung, ne bucurăm de susținerea lor constantă pentru o parte dintre proiectele prin care reușim să schimbăm destine.

Datorită companiilor GiftSolution, RO STAR, Micul Fermier Grifarm și RiBOX, în brațele copiilor susținuți prin campania Ajut eu au ajuns pachete bogate cu dulciuri, multe sortimente de biscuiți, sticluțe cu suc de mere natural, produse alimentare necesare întregii familii și produse de curățenie pentru casă.

GiftSolution este cel mai mare producător național de cadouri corporative din România, care oferă o gamă variată de produse în ton cu ultimele tendințe mondiale. Cu o experiență de peste 11 ani în domeniu, compania dezvoltă permanent noi concepte de cadouri, îmbogățește continuu colecția de ambalaje și le asigură clienților săi livrarea de produse de calitate, care ajung la aceștia în cea mai bună formă.

Înființat în 2007, magazinul online RiBOX oferă cadouri, ambalaje, decorațiuni și accesorii de cea mai bună calitate pe piața de cadouri din România. Portofoliul de furnizori în continuă creștere și participarea la târguri internaționale au dus la crearea unei colecții vaste de produse, adaptate atât sărbătorilor de Crăciun și Paște, cât și celor cotidiene și evenimentelor speciale: nunți, botezuri, aniversări sau momentelor când este oferit unui cadou din inimă.

Prezentă pe piața din România din anul 1997, compania RO STAR are ca principal obiect de activitate producţia de biscuiţi, grisine şi alte produse similare foarte apreciate de consumatorii români. După investiția realizată în instalarea unei noi linii de fabricaţie, compania produce peste 160 de sortimente de biscuiți dintre care cei mai cunoscuți sunt Petit Beurre, Picnic, Maia, Baby Star, Baby Cereale, Max’s, Dita, Grisinetti, Fox.

Livada Micul Fermier Grifarm este o livadă superintensivă de mere înființată în anul 2018. Livada se întinde pe 18 hectare, cu o medie de 3000 de pomi pe hectar, dispune de sisteme de fertirigare de ultimă generație, o linie ultramodernă de monitorizare, sortare și control, precum și o fabrică de sucuri prin presare la rece.

Compania HS Timber Productions a donat 60 de tablete cu acces nelimitat la internet pentru copiii care nu renunță la școală în ciuda nevoilor care le fac grea fiecare zi. Sunt tablete performante pe care școlarii le-au primit cu încântare dornici să învețe repede cum funcționează și să descopere o nouă lume. Compania HS Timber Productions SRL este parte a HS Timber Group și își are originile într-o afacere de familie austriacă, cu peste 400 de ani de experiență în industria de prelucrare a lemnului. În prezent, compania operează în România trei fabrici de cherestea – la Sebeş, Rădăuți și Reci, o fabrică de panouri încleiate din lemn masiv la Siret și una de panel la Comănești, având o echipă perfomantă şi dedicată de peste 3.100 de persoane.

Datorită prietenilor de la Bookzone, centrul de educație înființat de brazilianul Felipe Silva în micul oraș Vulcan din Valea Jiului este acum dotat cu 100 de cărți de care se bucură copiii ce vin aici. Sala de escaladă amenajată este nu doar un spațiu destinat sportului, ci și organizării de cursuri și ore de lectură. Generozitatea pretenilor de la Bookzone nu se oprește aici: prin alte donații făcute periodic vor contribui constant la îmbogățirea bibliotecii centrului de la Vulcan. Bookzone este magazinul online de cărți ce susține și promovează dragostea de carte, cu livrare internațională și cu peste 300.000 de clienți.

Alături de partenerii noștri încurajăm performanța tinerilor din România și le răsplătim eforturile, ambiția și sacrificiile pe care le fac pentru a avea succes. Dana Maria Govoreanu, campioană a României la atletism care visează să devină campioană a lumii, a primit echipament din partea firmei Salomon Romania. Fondată în 1947 de François Salomon în inima Alpilor francezi, compania Salomon este în prezent liderul european în echipamente sportive în aer liber.

Designerul Clara Rotescu, Președinte al Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii, i-a îndeplinit visul Juliei Petreanu, tânăra care face acrobații în arena circului, acela de a străluci și în lumea modei. Julia a participat deja la prima ședință foto pentru colecția MIAU Boutique by Clara Rotescu, drumul său către podiumul de modă fiind astfel deschis. Mai mult decât atât, ea va fi invitata specială a Clarei Rotescu la Paris Fashion Week, ediția din 2021.

Prin generozitatea firmei MEDIST Imaging, tânărul Mihai Teodor Bica, medicul rezident care a studiat la Cambridge și s-a întors în România să salveze vieți, primește ecograful portabil pe care și-l dorea și cu care va putea să intervină foarte repede la evaluarea pacienţilor. MEDIST Imaging importă și distribuie în exclusivitate echipamente de imagistică medicală GE Healthcare și echipamente Point Of Care de înaltă performanță.

Giant Bicycles Romania a contribuit la cadoul pentru ciclistul Mihnea Harasim, campion al României la contratimp, care a făcut parte din lotul olimpic de tineret european: o bicicletă specială pentru probele individuale. GIANT este cel mai mare producător de biciclete de calitate din lume, devotat culturii ciclismului și sportului încă din 1972.

Campania continuă pentru a împlini tot mai multe dorințe prin bunătatea tot mai multor oameni darnici, atenți la cei din jurul lor, care știu că acest miracol stă în puterea noastră în fiecare zi. „Ajut eu!”este mesajul care ne îndeamnă pe toți la un gest pe care il putem face în orice zi a anului pentru că bucuria este binevenită în orice secundă și este deopotrivă a celui care primește și a celui care dăruiește.