Tânăr, foarte deștept, ambițios și cu visuri mari, un băiat din Bihor adoră matematica și informatica dar se luptă să învețe și să ajungă programator IT. Născut fără iris la amândoi ochii, George nu mai vede cu dreptul deloc și foarte slab cu stângul. Noi toți îi putem întinde o mână de ajutor băiatului, ca să înceapă seria operațiilor salvatoare. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de SMS 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut” din care va fi susținut George dar si alti copii.
George a fost diagnosticat de la nastere cu aniridie congenitala, dar abia acum jumătate de an a aflat ca are si glaucom, nistagmus congenital, miopie și cataracta congenitala la ambii ochi. Asta desi, timp de 16 ani, mama l-a dus pe copil la control medical la fiecare șase luni. Anul acest, George a făcut o primă operație la Cluj dar rezultatul este inexistent.


Ajutați de un om impresionat de povestea lui George, tînărul a fost la o consultație oftalmologică la un chirurg din Viena. Este singura speranță pentru ca George, elev bun al secției mate-info intensiv de la Colegiul Mihai Eminescu din Oradea, să nu mai scrie cu fața aproape lipită de fila caietului.
George are nevoie de două interventii pentru eliminarea glaucomului la ambii ochi si două interventii pentru cataracta, cate una pentru fiecare ochi. Dar, băiatul care visează să ajungă la student la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, care este îndrăgit de colegi și dascăli, care iubește fotbalul și visează la un autogaf de la Messi, acest băiat știe că trebuie să facă pași mici spre lumină.
Dacă doriți să îl ajutați pe GEORGE, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „GEORGE ILISIE”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>