Pentru cei 50 de copii spre care ne-am îndreptat atenția, singura asigurare pe care își doresc să o primească este aceea că au ce mânca atunci când pleacă și când se întorc de la școală. Pentru ei, lipsa banilor nu înseamnă doar că nu vor mânca ciocolată sau carne prea curând. Înseamnă că nu mai pot ajunge la școală. Fie pentru că nu mai au bani să-și cumpere ghete de toamnă, fie că ghiozdanul e rupt și nu mai au nici măcar caiete pe care să scrie. Pentru ei am organizat Cupa „Mereu Aproape”, un eveniment la care a luat parte și Gothaer Asigurări.

Ei sunt cei care au jucat mini-fotbal pentru ca cei 50 de copii identificați de noi să poată merge la școală, să-și poată îmbunătăți viitorul și să construiască o Românie mai bună. Toți sunt elevi cu rezultate foarte bune la școală, care își doresc să învețe și care de cele mai multe ori au încheiat anul cu coroniță.

Mulțumim, Gothaer Asigurări, că ne-ai ajutat să ajutăm!

***

În anul 2012, Gothaer Finanzholding AG a preluat majoritatea acțiunilor societății Platinum Asigurări Reasigurări, astăzi recunoscută pe piață sub numele Gothaer Asigurări Reasigurări. Platinum Asigurari Reasigurari S.A. a fost o companie de asigurari generale cu capital privat, cu o strategie de abordare a pietei bazata pe produse si servicii de inalta calitate, cu linii de dezvoltare pornind atat de la tipurile de asigurari specifice pietei de asigurare, cat si de la produse inovatoare. 

Gothaer Asigurări Reasigurări își propune să fie prima opțiune a clienților săi, având standarde înalte în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite și bazându-se totodată pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer.