S-au scurs 26 de zile de când campania Ajut eu! a început să împlinească dorințe. Mii de oameni și-au spus povestea, poveste ce a fost întâmpinatã cu o mână de ajutor din partea Antenei 1, a telespectatorilor și a fundației Mereu Aproape.

„S-au scurs 26 de zile de când am început împreunã acest fenomen, care poartã numele Ajut eu!, 26 de zile cât cei 26 de ani de când suntem împreunã, mereu aproape de telespectatori”, a spus Sandra Stoicescu.

În Ajunul Crăciunului, Gala Ajut eu! a început cu o poveste cunoscută de către telespectatori, a Jenicăi Hâncu, din comuna Segarcea, o mamă cu trei copii născuți pe meleaguri străine, în Ecuador, pe care îi crește singură într-o casă sărăcăcioasă a unei rude. Dorința ei și a copiilor ei era una greu de realizat: o casă. Și au primit-o. Nea Mărin Barbu i-a oferit cheia unei case noi, prin intermediul Antenei 1, al generoșilor și al fundației Mereu Aproape.

Astfel, pe 24 decembrie telespectatorii au urmărit cum familia pășește pentru prima dată în casa pe care de acum înainte o vor numi acasă. În ea, visează să își clădească viitorul, iar, ceea ce părea nu de mult un vis, a început să capete formă: „Am lacrimi în ochi de bucurie. Am așteptat momentul acesta de mult și nu era zi în care copiii să nu mă întrebe când ne mutăm la casa noastră. Casa pe care mi-am dorit-o cel mai mult acum o am. Este o bucurie foarte mare și nu am cuvinte să vă mulțumesc!”, a spus aceasta.