Un singur diagnostic îți poate pune viața în pericol. Alessia Negru a primit la externarea din maternitate 30 și le-a învins pe toate. Unele dintre cele mai grave sunt hepatita neonatală, insuficiența hepatică, malformația limfatică congenitală sau atrofia cerebrală moderată. Pentru insuficiența respiratorie, medicii de la Spitalul Marie Curie au decis să îi fixeze traheostoma ca să poată respira corect. O serie de cauze din perioada de dezvoltare intrauterină au determinat și o întârziere cognitivă. Cu toate acestea, nimic nu a împiedicat-o pe Alessia să lupte pentru a supraviețui și a fi un copil sănătos.

Povestea Alessiei a început când străbunica ei ne-a cerut disperată ajutorul pentru micuța care tocmai venise pe lume. Părinții căutau și ei soluții pentru a o salva pe fetiță. Alessia și-a petrecut primii doi ani de viață numai prin spitale, fiind îngrijită îndeaproape de medicii care o tratau și îi urmăreau evoluția. Cu toate că nu i s-au dat șanse de supraviețuire, micuța s-a încăpățânat să trăiască și a reușit. Pe parcursul celor patru ani și jumătate, Alessia a avut nevoie de hrană specială, investigații și echipamente medicale pentru îngrijirea la domiciliu.

Din donațiile voastre, la numărul de SMS 8848, noi am putut-o susține pe Alessia cu cele mai importante nevoi medicale. Analizele genetice, extrem de costisitoare, îi erau necesare pentru confirmarea anumitor diagnostice. Astăzi, ne bucurăm că am putut lua o parte din grijile părinților, iar ei ne-au transmis o parte din gândurile lor:

“Vă mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul financiar acordat. Nu ne-am fi putut permite alimentația specială, aparatul de aspirat secreții și testările genetice de care am avut nevoie.”

Anul acesta, părinții au înscris-o la grădinița iar din toamnă va începe o nouă etapă din viața ei, integrarea în colectivitate.

Dacă doriți să ajutați și alți copii cu afecțiuni medicale, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro.

Românii din străinătate pot contribui cu o donație în conturile Fundației, direct pe site sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF: 18212553

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*. Numărul 8848 NU are recurență.

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil.