Să zâmbești când ți-e greu înseamnă să ai curaj și speranță. Iuliana, o copilă de nouă ani, este un astfel de suflet. S-a născut prin cezariană și primele zece zile de viață le-a trăit în incubator. Bolnăvicioasă de mică, la doar cateva luni a răcit puternic, a fost diagnosticată cu suflu sistolic și a început să leșine. De aici problemele de sănătate s-au tot agravat și inima a devenit tot ma bolnavă. Acum, Iuliana trebuie să facă de urgență o operație pe cord. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Iuliana, dar și alți copii.
Iuliana s-a născut într-o familie modestă, cu cinci copii. Este cea mai mică dintre frați dar duce cea mai mare luptă. A venit pe lume cu o malformație cardiacă dar gravitatea a fost descoperită abia la finalul anului trecut când fetiței i-au fost făcute investigații mai amănunțite pentru scoaterea amigdalelor.
Iuliana suferă de defect septal interatrial, așa că amigdalele trebuie să aștepte. Altă operație trebuie făcută și asta cât mai urgent.
Starea Iulianei s-a agravat zi de zi. Nu împlinise un an când au început leșinurile. Plângea mult și i se învinețeau buzele. Medicul de familie care a cunsultat-o atunci le-a spus părinților că problema va dispărea în timp. Iar timpul a trecut și acum, după opt ani, Iuliana știe exact ce are și ce trebuie să facă pentru a fi un copil sănătos.
Iuliana trebuie să intre în sala de operație și astfel să îi fie salvată viața. Intevenția minim invazivă de care are nevoie fetița e cea mai potrivită pentru ea. Post intervențional, copila se va reface repede, nu avea dureri și se va putea juca în voie, ca orice copil sănătos.
Dacă doriți să o ajutați pe Iuliana, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Iuliana Pegescu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>