Iustin are un an și unsprezece luni, ochi albaștri, chef de joacă dar și o gravă problemă de sănătate. Născut cu o malformație congenitală, hipospadias, puștiul a fost deja operat pentru asta însă fără succes. Acum, băiețelul trebuie să intre iar în sala de operație și are nevoie de sprijin. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut” din care va fi ajutat Iustin dar si alti copii. 
Prima dată, Iustin a fost operat de fimoză. Operația nu a reușit și, mai mult, afecțiunea ascundea ceva mult mai grav. După ce s-au documentat și au ascultat părerile mai multor medici care l-au văzut pe Iustin, părinții au dus iar copilul la operație.  Este vorba despre același doctor care în urmă cu câteva luni l-a operat și pe Adonis, un băiețel sprijinit și el financiar de donatorii campaniei ”Vreau să ajut” a Fundației Mereu Aproape. Iar Adonis este acum bine.


Ca și la Adonis, Iustin va intra de două ori în sala de operație. Prima dată pentru corectarea malformației iar apoi pentru ajustări estetice.  Puștiul acesta cu ochi albaștri a fost deja acceptat la operații. E șansa lui la o viață normală, fără stigmatizare și, mai tîrziu, fără depresie.
Dacă doriți să îl ajutați pe IUSTIN, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „IUSTIN ANGHELINA”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele lui. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>