Să nu închizi ochii când un copil suferă, asta și-a spus un dascăl din Gorj care luptă să găsească sprijin financiar pentru una dintre elevele sale. Profesorul Iliuță Șearpe își dorește ca oamenii generoși să o ajute pe Luiza să îi fie reparată coloana. De opt ani, spatele copilei s-a deformat constant iar starea ei este foarte gravă. Oricând copila riscă fracură de coloană și paralizie. Luiza ar trebui să facă o operație cu implanturi vertebrale iar pentru asta are nevoie de generozitate. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei “Vreau sa Ajut” din care va fi ajutată Luiza dar si alti copii.

Născută la șapte luni, Luiza muncește de zece ani să stea în picioare. Parapareza diagnosticată la vârsta de doi ani i-a impus recuperări anuale iar părinții ei au făcut tot ce le-a stat în puteri să își ajute fetița. Sunt zece ani de drumuri, eforturi și stres.

Luiza nu poate pentru că trupul nu o ajută. S-a născut la șapte luni iar la doi ani a avut convulsii. Neurologul i-a pus atunci diagnostic de parapareză și le-a explicat părinților că au drum lung, greu și costisitor de făcut pentru sănătatea copilei. Din 2008, în fiecare an, soții Ionașcu își duc fata la recuperări medicale. Terapiile o țin pe Luiza în picioare și o ajută să se deplaseze.

Dacă doriți să  o ajutați pe Luiza, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Luiza Ionașcu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>