La vârsta la care alte fetițe visează la rochițe, primul telefon ori prima sticluță de parfum, Mădălina  își dorește cel mai mult să alerge. Multiplele afecțiuni cu care s-a născut fetița, au împiedicat-o până acum să-și vadă visul devenit realitate. Împreună o putem ajuta pe Mădălina să meargă, cu o donație de 2 euro, printr-un simplu SMS la 8848!

Are 10 ani și o mulțime de vise pe care e convinsă că și le va îndeplini atunci când va reuși să pășească. Însă mersul pentru fetița cu chip de păpușă este condiționat de o serie de operații complexe, la ambele picioare, care pot fi făcute la o clinică privată din Turcia. Costul acestora: 20.000 de euro.

Fetița s-a născut cu patru afecțiuni grave

Mădălina s-a născut cu o pungă de lichid la baza coloanei. În termeni medicali numită mielomeningocel, aceasta este cea mai gravă formă de spina bifida.

În plus, micuța a mai fost diagnosticată și cu hidrocefalie, dar și cu luxație neurologică de șold stâng și gennu flexum bilateral.

De altfel, imediat după naștere, medicii i-au informat pe părinții celei mici că fetița lor va avea probleme de sănătate toată viața și, mai ales, că nu va merge niciodată. Au urmat nu mai puțin de patru operații și luni întregi petrecute la terapie intensivă. Apoi ani întregi de terapie și kinetoterapie. Însă, cu toate acestea, Mădălina încă nu poate merge.

Speranța vine din Turcia, dar are un preț pe măsură

Speranța la o viață normală a venit însă de curând de la o clinică privată din Turcia. Aici, familiei Mădălinei i-au fost prezentate drept soluții medicale pentru problemele fetiței câteva operații la ambele picioare, făcute în cadrul aceleiași intervenții chirurgicale: osteotomie complexă la genunchiul drept, artrodeza articulației medii la ambele picioare și ahiloplastie la ambele picioare. Însă prețul acestora este colosal pentru Cornelia și Lucian, mama și tatăl copilei:20.000 de euro.

“Dacă voi face această operație se va schimba totul. Nu o să mai stau în pat, o să am și eu prieteni, o să alerg, o să fac tot ce nu am făcut până acum și voi repara tot”, e convinsă Mădălina.

Împreună o putem ajută pe Mădălina să facă primii pași spre vindecare, donând 2 euro, cu un simplu SMS la 8848. Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal!

Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

#donează #vreausaajut #sms8848