Sunt momente în care tot ce ne dorim este să luăm o pauză și să ne relaxăm. Soții Duican nu pot avea astfel de gânduri pentru că se află într-o luptă continuă alături de Mara, copila lor de șase ani. Mara suferă de paralizie cerebrală și fiecare zi este o nouă provocare pentru ea, dar nimic nu îi poate face zâmbetul să dispară. Visează să devină pictoriță sau dansatoare, dar până atunci are nevoie să se facă bine. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să Ajut” din care va fi sprijinită Mara, dar și alți copii ori adolescenți.

Mara a fost născută prin cezariană, la termen și perfect sănătoasă. Până într-o zi. Timpul a trecut, la un an și trei luni medicul ortoped pediatru i-a pus diagnosticul de paralizie cerebrală. De atunci a început o recuperare foarte cruntă pentru ea. Cu toate terapiile pe care le face, starea Marei nu s-a îmbunătățit cât să le dea, ei și părinților, liniștea. Copila își pierde echilibrul și cade des.

Părinții mei au nevoie de dumneavoastră ca să mergem în America și să-mi facă operațiile necesare. Vă rog frumos să fiți alături de mine!

Acestea sunt rugămințile Marei, fetița care a înțeles de la o vârstă fragedă că ceva e diferit la ea.

În ciuda diagnosticului pe care îl are, ea este foarte determinată, are foarte mult curaj și nu s-a opus terapiilor.  Face kinetoterapie, hidrokinetoterapie, hipoterapie, face și logopedie și artterapie, este o fetiță foarte hotărâtă. Operația de rizitomie dorsală și operația ortopedică, costă în jur de 57 500 de euro.

Dacă doriți să o ajutați pe MARA, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu numele „Mara Duican”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil