Maria s-a născut prematur iar boala de care suferă nu o lasă să meargă și îi provoacă deja dureri cumplite. Din fericire, pentru Maria există șansa la o viață fără dureri și cu mers independent. Dar pentru ca fetița să apuce această șansă este nevoie ca noi toți să ne unim și să o ajutăm să ajungă în Statele Unite, la operație. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 alimentati fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutată Maria dar si alti copii.

Maria are nevoie să fie plimbată, singură nu poate. Nu poate nici sta singură în picioare. Cel de-al doilea copil al soților Radomirovic s-a născut prematur. Mama ei a ajuns la spital cu hemoragie iar medicii austrieci care au luat-o în grijă au pus-o să aleagă: viața ei sau viața copilului nenăscut. Iar Cornelia Radomirovici nu a stat pe gânduri: fetița trebuie să trăiască!

Maria avea un an când a început să meargă la terapii. Mama are grijă ca programul de exerciții pentru copii cu paralizii cerebrale să fie respectat, fie că sunt acasă la Severin, fie că merg în Austria, în vizită la tatăl Mariei.

Cornealia Radomirovic a văzut la televizor că alți copii cu boala Mariei sunt astăzi fericiți. Fuseseră operați în Statele Unite și viața lor s-a îmbunătățit formidabil. Așa că a trimis și ea actele medicale și filmulețe cu Maria spre evaluare la doctorul TS Park. Vestea că fetița ei a fost acceptată la operații a fost, pentru Cornelia Radomirovic, ziua în care a renăscut speranța.

Dacă doriți să îo ajutaţi pe Maria, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Maria Radomirovic”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>