De 10 ani, Andrei suferă în tăcere și spera să scape de durerea care îi macină sufletul. Meningita bacteriană îl chinuie zi de zi. A fost o luptă dură pentru supraviețuire, bacteria nu s-a lăsat dusă până când nu i-a desfigurat lui Andrei chipul. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-l ajuta pe băiat dar, după 15 operații, părintii și-au dat seama că șansa lui Andrei este în afara țării. Au căutat peste tot și unul dintre răspunsurile favorabile a venit din Turcia. Dar pentru aceste intervenții, el are nevoie de 35.000 de Euro.
Îl puteți ajuta pe Andrei, dar și pe alți copii, donând 2 Euro prin SMS la numărul 8848 în fondul de solidaritate al Campaniei “Vreau să ajut”.
Bacteria i-a “mâncat” la propriu chipul și nici cele 15 intervenții chirugicale de până acum nu au putut să îi redea o infățisare normală. Chiar și așa, merge la școală și încearcă să ignore privirile curioase ale oamenilor. Își dorește, însă, să fie și el ca ceilalți copii. Trei intervenții pe care le poate face într-un spital din Turcia i-ar da lui Andrei înfățișarea la care visează.
”Nici nu știu cum să mă exprim în cuvinte cât de mult îmi doresc să ajung acolo, cât de mult doresc să îl văd pe el un copil normal. Rog toate persoanele care pot să ne ajute să ne întindă o mână de ajutor să strângem acești bani necesari operației și plecării în Turcia.” Nicoleta Radu, mama lui Andrei

CUM POŢI AJUTA
Un SMS de doi euro la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței pentru Andrei.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona (Andrei vă mulţumeste şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.
Prin PayPal
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Andrei”.
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU