Lui Mihai Popescu, adolescentul salvat din focul de la Colectiv de un prieten, viața i-a dat fericire în porții mici și pentru timp scurt. Povestea lui spune așa: copilul născut normal a ajuns în scaun cu rotile după un vaccin. Adolescentul bucuros că merge la primul concert din viața lui a văzut iadul. Cu toate astea, Mihai este dovada că viața te doboară numai dacă o lași. Paralizat, cu spatele deformat de scolioză, cu mâinile piele și os după incendiul din 2015, adolescentul de la Colectiv este azi un tânăr care visează la o altă porție de fericire. Mihai trebuie să facă o complicată operație și apoi o lungă terapie pentru scolioză. Pentru ele, are nevoie de noi toți. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei „Vreau sa Ajut” din care va fi ajutat Mihai dar si alti copii.
Atât de mult își dorește încât Mihai se pregătește din vara trecută pentru intervenție. Diagnosticat cu o formă rară dar mai gravă de scolioză, cea neuromusculară, băiatul NU a fost acceptat la operație din cauză că plămânii lui presați nu ar fi rezistat intervenției chirurgicale. A avut nevoie de 25 de ședințe de terapie pentru respirație și a fost susținut financiar de Fundația Mereu Aproape prin campania Vreau să ajut.
Convulsiile i-au luat lui Mihai mersul și i-au afectat și mâinile. A avut nevoie de kinetoterapie și inot pentru tonifiere si, după 14 ani de muncă, în toamna lui 2015, băiatul era fericit că poate sta singur în picioare, chiar dacă pentru doar câteva secunde. Și iar vorbim despre fericire în porție mică pentru că Mihai a devenit și el parte a tragediei din Clubul Colectiv.
Mihai trăia atunci cea mai mare bucurie din adolescență: era la primul concert din viața lui. Era concertul care avea să îndolieze România.  Scolioza și arsurile de la mâini și de la picioare au anulat 75 la sută din mobilitatea câștigată de Mihai în 14 ani de kinetoterapie și înot. Acum, ia totul de la capăt, pe rând, în ordinea priorităților.
Dacă doriți să îl ajutaţi pe Mihai, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro, cu numele „Mihai Popescu”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundatia Mereu Aproape
CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU>