Avem o veste minunată, pe care vrem să o împărtășim cu voi. Mihai Popescu, Mihăiță pentru familie și prieteni, a fost operat cu succes la coloană de echipa medicală condusă de domnul doctor Alexandru Thiery. Operația, menită să îi corecteze lui Mihai scolioza neuromusculară severă, a durat aproape 16 ore, însă măiestria și determinarea chirurgilor Alexandru Thiery și Mircea Măciuceanu au făcut ca totul să iasă perfect.
Încă din timpul nopții, de la terapie intensivă, lui Mihăiță i-a fost recomandată ridicarea patului la 30 grade, astfel încât corpul lui să înceapă să simtă și să accepte noua poziție, dreaptă, a coloanei și sprijinul pe ambele fese. Poziția șezândă îi devenise lui Mihai străină după incendiul din Colectiv, când a început să i se agraveze scolioza.
Mihai a început terapiile obligatorii de recuperare, recomandate pacienților operați de scolioză pentru întărirea musculaturii spatelui, și se descurcă de minune.  
Vă reamintim că, de aproape 18 ani, Mihai luptă cu repercusiunile lăsate pe corpul lui de un vaccin greșit administrat și, de mai bine de trei ani, cu urmele incendiului din clubul Colectiv, ambele generând scolioza severă pentru care a fost recent operat.
Mihai a așteptat intervenția la coloană mai bine de jumătate de an. Corpul lui nu era pregătit să reziste unei asemenea operații, astfel că a  fost nevoit să facă 25 de ședințe pentru dezvoltarea respirației. Și recuperarea a fost susținută de Fundația Mereu Aproape, din donațiile făcute de români în fondul de solidaritate al campaniei Vreau să ajut.

În numele lui Mihăiță și al tatălui său, Marian, vă mulțumim pentru fiecare donație făcută prin sms la numărul scurt 8848! Le mulțumim și domnului doctor Thiery și echipei sale pentru tot ce au făcut, fac și vor face pentru Mihăiță!