Totul în jurul nostru este într-o mișcare continuă, care ne îmbogățește emoțional dar ne și pune la încercare. La șapte ani, Mihai nu face nici el excepție. Născut prematur și cu probleme la coloană, puștiul și-a petrecut primii trei ani din viață într-un centru de plasament. Este paralizat de la brâu în jos și trăiește, cu dureri mari, într-un scaun cu rotile. Copilul are o șansă să se bucure de copilărie și de viață dar pentru asta are mare nevoie de noi. Printr-o donatie de 2 euro la numarul de sms 8848 puteți să contribuiți la fondul de solidaritate al campaniei “Vreau să Ajut” din care va fi sprijinit Mihai, dar și alți copii ori adolescenți.

Vă rog frumos să donați ca să mă operez cât mai repede.

Aceasta este dorința cea mai mare a acestui puști pe care viața l-a pus și continuă să îl pună la încercare.

Din cauza tulburărilor psihice, mama lui Mihai, diagnosticată cu depresie severă, nu a putut să aibă grijă de Mihai. Bunicii s-au dat peste cap să readucă băiețelul în sânul familiei și când copilul a împlinit trei ani, a venit acasă. De atunci, bunicii, sprijiniți de Direcția de Protecție a Copilului Vrancea, se ocupă de sănătatea lui Mihai.

După ce l-am luat pe Mihai acasă se îmbolnăvea foarte des și ajungeam mereu cu el la spital

Medicii au zis ca ar avea artrogripoză la picioare și că trebuie tratat. Bunicii au continuat investigațiile până au ajuns la București unde doctorul Alexandru Thiery a infirmat diagnosticul initial și a luat măsuri de urgență ca să salveze viața copilui.

Domnul doctor Alexabdru Thiery i-a schimbat diagnosticul din artrogripoză în diagnostic de luxație congenitală de coloană, iar după consultare, domnul doctor a hotărât operația de urgență pentru fixarea implanturilor. Dar cum Mihai a crescut și continua iar implanturile sunt fixe, copilul are nevoie de o a doua intervenție chirurgicală.

Pentru a crește normal, Mihai are nevoie de tijele și șuruburile potrivite ca dimensiuni.

Dacă doriți să o ajutați pe Mihai, puteţi dona în conturile Fundației Mereu Aproape, în lei şi în euro, cu numele „Mihai Cărădan”.

  • Românii din străinătate pot contribui online sau prin Paypal menționând numele ei. Orice sumă contează!

Conturi Fundația Mereu Aproape

CIF 18212553:

Cont in lei: RO86BTRL000AJUTEU8848RON

Cont in Euro: RO32BTRL000AJUTEU8848EUR

Cod SWIFT: BTRLRO22

Ne poți ajuta să ajutăm donând 2 Euro prin SMS la numarul 8848*

În acest fel, alimentezi fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut, din care sprijinim financiar cazuri medicale pe care le vezi pe posturile tv ale Intact Media Group, pe acest site, pe Facebook sau nu le vezi deloc.

Numărul de SMS 8848 este dat Campaniei Vreau să ajut, de operatorii de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, Vodafone Romania și Orange si DigiMobil